Seyda-06 Kokusuyla olsun lezzetiyle olsun hangi tereyağını seviyorsunuz kokusu buram buram olan girdiği yumurtayı coşturan 🤣
2bebelianne Seyda-06 köy ürünleri satan yerden alıyorum ben inek tereyağı diğerlerini yiyemiyorum kokuyor
Zeynep0742 Seyda-06 Aygın diye Konya’da olan bir marka var ablamla biz onu kullanıyoruz yıllardir gayet güzel.internetten sipariş veriyoruz 24 saate geliyor buz akuleriyle erimeden.biz izmirdeyz
Seyda-06 1tosbikannesi Mavro komşumda kebir gurme sini kullanıyor onun ki yapınca bana geliyor kokusu buram buram ben de aldım aynısından benim ki bana kokmuyor 😁
1tosbikannesi Seyda-06 😂😂 bilemedim ki ne desem şimdi ama ben evde az birşey kullansam bile buram buram mis gibi tereyağı kokuyor 🌸
Seyda-06 Zeynep0742 aa bi bakayım kayınbabam da getirtmiş dünya para verip urfadan mı ne tereyağ demeye bin şahit ister sana yağ bile daha lezzet veriyor
Seyda-06 Serap09 öyle mi ki rengi sarı ama eridikçe beyazlaşmıyor boya değil gibi rengide boya olunca eridikçe beyazlıyor muş üzeri boyalılarda
Suyusevmeyensusamuru Seyda-06 kebir tuzlu ve sütaş yayık tereyağı ikisinden başka kullanmam mükemmel 🤌🏼