Şimdi şöyle açıklık getirelim can hastanesine gidiyordum, suyum gelmesi üzerine haftam küçük diye hemen oraya sevk edildim. Perinotloji servisinde yattım ebeler hemşireler çok çok iyidi ki benim gebelik şekerim bile vardı. Doktora gelirsek doktor gerçekten çok iyidi ve bilgiliydi serkilajlı gebeydim. O kadar motive ettiler ki beni ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Didem hoca ve ekibine ayrıca teşekkür ederim. Gece sancım tuttu belimden gecenin bir yarısı doktor gelip muayene etti sürekli gözetim altında durdum. Sabah sancım gelince devam ettiği için serkilajımı farklı doktorlar aldı ama o kadar iyilerdi ki haftam erken diye beni hiç üzmediler hep desteklediler. İp alındıktan sonra bebek doğum pozisyonunda olduğu için TDL odalarına yattım totalde yarım saat demeden normal doğurdum evet benimde dikişim var ama abartıldığı kadar her tarafımda dikişim yok normal atılması gerektiği gibi var. Hizmetlisinden ebesinden doktorundan asistan doktoruna kadar o kadar ilgili davrandılar. hatta dikiş atarken temizliğine kadar anlattı asistan doktor. başka odaya geçtim lohusa odaları vardı orda ebe gelip her konuda bilgi verdi. Ege üniversitesinde staj yapan biri olarak orayı tercih etmedim. İyi ki şehir hastanesine gittim iyi ki orada doğum yaptım 10 dk sonra ayaktaydım. Kulaktan dolma bilgi çok evet ama o kadar ilgilerdi ki Babannem göz ameliyatı oldu ki asistan doktorlar girdi orda bile çok memnun kaldık. Şöyle söyliyim belki takip yapan doktor girmiyor olabilir ama asistan doktorlarda tek başına birşey yapmıyor başlarında hepsinin hocaları oluyor hepsi hocasına bilgi veriyor. Kendimde sağlıkçıyım. Yani orada kime düşerseniz düşün hem perinotoloji hem kadın doğum doktorları çok ilgiliydi kadın doğum acilden diğer doktorlara kadar çok memnun kaldım.kızım doğdu şuan orada Küvezde orası da çok ilgili. Kimseye kulak asmayın herkes kendi deneyimine bakar evet çok büyük bir hastane ama sistem olarak İzmir’de en iyi hastane ve en donanımlı hastane Buda gerçek. Şimdiden Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Gönül rahatlıkla şehir hastanesine gidebilirsiniz