altunergelini Selamlar artık 17. Haftama geldim çok şükür fakat doğum yapacağım hastaneyi daha seçemedim bu haftaya kadar gittiğim devlet hastanesinde doğum yapılmadığını öğrendim. Tam donanımlı olarak şehir hastanesini önermişti doktorum fakat o hastanede doğum yapan var mı süreç nasıl ilerliyor bir kaç kere gitmiştim fakat doğum yapanlar süreç nasıl yazabilir misiniz? Memnun kaldınız mı yoksa kötü mü 🤔 Birde doktor ismi önerir misiniz 🙏🩷
masalim35 altunergelini ege universitesine git daha iyi sehir hastanesi bes para etmez doguma gittigin doktor girmiyor bir iki girenlerin hepsi asistan dogumunu asistan sezeryansa dikisini asistan atiyo oyuncak gibisin ellerinde ve hic memnun kalmazsin bilmiyom 3 kez kadin dogum servisinde yattim bes para etmiyoe hic biri ve hepsi asistan bashekim prof veya doktor bulamazsin 🤚
Miniboy altunergelini şehir hastanesi çok uzak ve karışık bir yer. Kadın doğuma gitmedim ama. Formda iyi şeyler yazılmıyordu.bulunduğun ilçeye göre yakındaki araştırma hastaneleri şeklinde bakabilirsin.
Alparslanmom altunergelini Merhaba iki tanıdığım gitti ikiside memnun kalmadı sebeplerini söylemicem korkutmamak adına.. Eşrefpaşa hastanesi var tepecikte belediye hastanesi randevuyu googleden hastanenin adını yazıp kendi sitesinden alıyorsun doktor Ercan Koru çok iyi bir adam
Kikiriki altunergelini merhaba canım ben şehir hastanesinde muayene oldum bir kaç kere doğum konusunda fikrim yok şimdi riskli gebeyim 2 aydır Ege’de yatıyorum ve haftaya muhtemelen doğumum olcak erken doğum olacak benim ben doğumdan sonra tecrübemi yazarım ama riskli bir durum varsa Ege veya şehiri tercih et bencede burda hiçbir özelde olmadığı kadar profesör doktorlar var bebek doğduğundan oluşabilecek komplikasyonlarla ilgilide ilk müdahaleyi edebilecek çok iyi çocuk doktorları var normalde özele gidiyordum ordaki doktorumda bana burda doğursanda bebek sıkıntı yaşar imkanlar kısıtlı demişti mesela
masalim35 altunergelini orda dogjm yapicam persembe gunu temizlik acisindan bisey diyemem ama doktorlar konusunda muhteaem ilgililer ve pozitifler
altunergelini Miniboy benim bulunduğum yerde bir tane devlet hastanesi var başka yok malesef diğer ikisi de özel o yüzden izmirde hastane arayışındayım
1kediannesi1 Arkadaşım şehir hastanesinde bu sene doğum yaptı. Normal doğum yapmasına rağmen sezaryen kadar dikiş atmışlardı kıza. 9 Eylül’e gidebilirsin çevrem hep orda doğum yaptı memnunlar. Erkan çağlayan güzel ilgili bir doktor öneri isterseniz
Sevgidendi masalim35 merhabalar, doğumunuzu yapmış olmalısınız, müsait olduğunuzda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz, ben de bu hastanede doğum yapmayı planlıyorum, yorumunuz çok kıymetli :)
Miniboy altunergelini merkez ilçedemisin yoksa merkeze uzakmısın bilmiyorum. Sen ilçeni yaz herkes sana yakın ilçelerde memnun kaldıklarını paylaşsınlar