Zezeyyuu Düzgün beslenemediğim ve kendimi çok hırpaladığım için iç dikişlerim bir türlü kaynamadı sezeryana rağmen idrar kaçırma problemim oldu malesef bebeğim ememedi anne sütünü kesmek zorunda kaldık kızım için hastane hastane gezdik sürekli kanım da zaten o süreçte yerlerdeydi daha önce mide kanaması öyküm var şiddetli mide ağrılarım başladı en önemlisi diyet yapmayı içten içe istemiyordum ama vermek zorunda olduğumu da biliyordum 7 kilo verdim şimdi mesela ara verdim çünkü psikolojim zaten hamilelik dönemimde yerle bir olmuştu hamilelik ile toplam da 1 sene insan içine çıkmadan (hastane harici) ev de tıkılı kalarak geçti anlayacağınız ve son dikişlerimi kontrol ettirmeye gidince bir aydınlanma yaşadım doktorum sağolsun önemli olan sağlıklı ve mutlu olmam dedim o gün bu gündür kilo umrumda değil hala hayattayım ve sağlığım yerinde en azından artık yürümekten korkmuyorum dışarı çıkabiliyorum canım sıkılınca gezmeye gidebiliyorum tabi kilo vermek sağlık açısından gerekli ama çok takmamak gerekli çünkü sağlık varsa kilo da verilir her şey yapılır hayat kilomuza üzülmek için çok kısa malesef siz de takmayın sallayın gitsin boyunuzda uzunmuş hem fazla göstermez de şanslısınız vallahi