Saas Kızlar 19+5 olduk ama sanki göbüşüm kocamanmış gibi hissediyorum zaten kilolu hamile kalmıştım. 75 kiloydum 2,5 kilo almışım. Sizde durumlar nedir
ikinci-bahar25 Saas ben 59 ile hamile kaldım şuan 61,5 göbeğim de normal geniş kıyafette görünmüyor. Haftamız aynı
Myyfamily Saas 19 haftayı bitiriyorum yarın ilk öğrendiğimde 74 kiloydum 72 ye düştüm şu an 74 ile devam ediyorum almamış oldum bu haftaya kadar 🙂
Saas ikinci-bahar25 Bende normalde güzel saklardım dediğiniz gibi normalde de boş giyerdim ilk defa bu hafta hamile misin diye sorular gelmeye başladı 😂
Mervezzz Bende 19+3 ümdeyim, 58 ile hamile kalmıştım 2 hafta önce 65 kiloydum benimde karnim çıktı ve nedense bu hafta baya baya kendimi ağırlasmis hissettim,dün koltuğa uzanmistim kalkmak için eşimden yardım istedim😅😅😅
Saas Mervezzz Yok erkek benimki erkek senesi diyorlardı da ondan merak ettim🥰 tatlış prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah🥰🥰
Hashasim2020 Ben zaten şişman hamile kaldım (87) suan 84 ile devam ediyorum bakalım karnım epey çıktı artık saklanmıyor biraz da kendi göbeğim vardı zaten😂
Saas Myyfamily Bende 20 oldum bugün itibariyle çok şükür bu hafta kilo almamışım diye sevinerek bitirdim😂😂