AynurrBYK Kubidi ben ssvd bölümüne gittim bir kere aylin hanım yazıyordu snra bölüm açılmadı yoğunluktanmıs aylin hanımın kendisine aldım direk cokk tatlıı bir doktor devlette byle doktorun olmasına sevndm açıkçası tavsiye ederim
123fts Ben de istiyorum ama bana son anda karar verecklerınj söylediler. Ve genelde desteklemedıklerıni anladım muayenede doktorun konusmasından
Kubidi Zeyneppsimsek kime gidiyorsunuz acaba? Ssvd polikliniği var ama 10 gün sonrası için randevu veriyor şuan. Ssvd düşünüyorum ama destekleyen doktor kimse ondan mı randevu almak lazım
Zeyneppsimsek Kubidi ben de bir kere o polikliniğine gittim sornası normal gebe izleme gittim hep şuan 40+3 üm inşallah
Zeyneppsimsek Momkids- hepsi iyiydi devlet hastanesi gittiğiniz hastane onu göz önümde bulundurun gidin yeterli :)
Momkids- 123fts Öyle bir poliklinik olup da desteklemeleri de çok saçma kimi doktorun işine gelmiyor bence yoksa özellikle de bu sene SVvd çok yaygınlaştı sağlık bakanlığı da bunu destekliyor bu yüzden de bir poliklinik açılmış
123fts Evet ama ssvd olmasına rağmen risk almıyor çoğu maalesef. Sana açık açık söylüyoruz nöbetçi doktorun ssvd insiyatifine baglı olur dedi ebeler. Desteklerse denenir desteklwmezse yıne amalyat olur dediler