seymaseyda Gokturkmom_ kolanın asidini kacirarak icebilirsin bn öyle yaptım (kola asidini de kaçırma için bircay kasigiyla çay şekeri at birşey kalmaz
Melo2 seymaseyda kolayı şekerli diye önermiyorlar siz bide şeker eklemişsiniz bence öyle daha sağlıksız bir hal almış gibi 🤭🤭😂
seymaseyda busra1708_ tavuk yumurtası ndan tiksindim hala yiyemez oldum bir de sarmadan ama düzeldi sarmayla aram
Ceylan1907 Ben valla ilk 6 ay cok güzel beslendim ama simdi neler yedim neler:) Cay bardagı kola ictim dondırma yedim hamburger yedim cigköfte söyledim yedim doktorum bilse mafeder beni😂
Eddyy Kızlar canınızın istediğini tadın diyor doktorlar ama ben nedense sucuğa güvenmediğim için yemedim ama sağlıkla bebişimi bi kucağıma alayım inşallah midye ve sucuk ekmek yiyeceğim yani hahahahahah
Mrvztrk Ben en çok nargile içmeyi özledim yaa eşim balkonda içiyor kendimi zor tutuyorum her seferindeee
NereyeKoyduysanOrdadir Gokturkmom_ doyasıya mantı ve makarna yemek. Gebelik şekerim çıktığı için en sevdiğim en basit iki şeyden mahrum olmak gerçekten can sıkıcı 😔
hemsireblog1 Gokturkmom_ valla midye yemedim de kola sucuk falan yedim yani aşırıya kaçmadan tadımlık. Çiğköfte de yedim. Ciğerde yedim. Abartıya kaçmadan tadımlık yedim yani yol uzun aklımda kalana kadar sindirip çıkarıyoruz bile 🥹