Gokturkmom_ kaktuscicegi_ yumurta kıvamını bende çok özlemiştim ya sarısı cıvık severim tam pişmiş yemek istemiyordum asla günlük 1tane yiyordum bide 🥲
Seymoti Sushiii, her hafta bazen haftada 2 yerdim, evlat gibi severim ama evladım için sabrediyorum 🤣
2cocuk2kopek Gokturkmom_ midye onun dışında kola falan hep içtim canım istedikçe 🤭 doğum yaptım kendimi toparlayayım doya doya yemeye gidicem
Ozgekiz Gokturkmom_ ciğer, yengeç, midye, kalamar, ahtapot, karides ve denizde yaşayan balık hariç tüm yenilebilen canlılar 🤤
seymaseyda busra1708_ tavuk yumurtası ndan tiksindim hala yiyemez oldum bir de sarmadan ama düzeldi sarmayla aram
Bulutlarda Gokturkmom_ kesinlikle midye ya diğer her şeyden azda olsa yiyebiliyorsun ama midyede korkuyor insan yiyemiyor😢😢😢
nina26 Gokturkmom_ benim canim alkol cekiyor ama malasef bide enerji icecekleri😄 her gun midye videolarina bakiyorum ama zaten yasadigim ulkede dolma midye yok😄
dalginkiz Gokturkmom_ valla her şeyi yiyorum canım ne isterse kola da içtim az olduğu sürece bir şey olmaz kafasındayım bebeğimde sağlıklı çok şükür riskli bir durumumda yok 🥰
lotusflowers Gokturkmom_ kızlar dehşet içindeyim. Hamileyken neden cips kola çiğköfte lahmacun kalamar yiyemiyoruz ne alakası var. Sucuk ve sosiside anlamadım. Ben yiyorum herşeyi. Benim bildiğim midye suşi vs 😅
Ipek0z Gokturkmom_ şu sıcaklarda bir margarita bir Cosmopolitan olsa asla hayır demezdim ama hamilelikte alkol yasak😅🙈