birbebismeselesiiii Bende buraya sorduğumda herkes ilk belirtim o demişti bunun üzerine dört gün gecikmeyle test yaptım ve anında çift çizgi :) 1.5 sene beklemenin ardından mucize gibi gelmişti umarım sizinde vardır :)
Mom_26 birbebismeselesiiii yaaa çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah.🤲🏻💓 inşallah vardır netleşince gelip yazacağım inşallah
anneyim01 Mom_26 estin edir adı cnm ben nobacheck mi neydi Hafif cıktı sonra silndi bildiğin Emin Olmak için günmün geçmesini bekliyorum ara ara Agrı giryor kasklarıma Belime akıntım oluyor ara ara oda adet oldum sanyorum akıntı mış
Mom_26 anneyim01 bir gebenin günlüğü ebru hanımın testi canım, aynı şekilde benimde tüm adet belirtilerim var sivilceme kadar çıktı
anneyim01 Mom_26 pcosum bende de var sivilcelenme Kasık Agrısı Bacaklarımada vuruyor agrı Allahım Cuma gün hürmetine Hayırlısı ile Sağlıklı Bebişler Nasip Et İsteyen 🤲🏻Herkslere Amin Haberleşelim canm son durumlarımızı☺️ Güzel Haberlerle döneriz inş Aynıyız cünki
Mom_26 anneyim01 tamam canım inşallah kuzenin pcosluydu kızı oldu gebe kalmaya engel değil hiç inşallah nasip olur bizlerde ❣️❣️
anneyim01 Meridaily Hala var bende koku Bugün birnci günmdü Olmadım İnşAlalh Hamileyimdr . Sizdemi öyle ögrendiniz ? Gebeliğinizi
Mom_26 anneyim01 bugün bat günümdü olmadım, ama benim her ay ya iki gün erken olurum ya iki gün geç bu ay iki gün geç olduğum aydayım cumartesiye kadar olmazsam direk kan vermeyi düşünüyorum
Meridaily anneyim01 yaa hadi inşallah kuzum😍🤲 ben de adetimden bir gün önce aşırı koku geldi burnuma idrardan. O zamana kadar hiç dikkat etmemiştim. Sonra şüphelenmeye başladım hamilelikten😊
anneyim01 Seymatrkay Hayırlısı ben enfeksyonmuyum diye düşndüm Koku yok kalıntıda Acaba mı dedim Hayırlısı
anneyim01 Mom_26 anldım cnm bende olmadım bugün reğl günmde Halsizlik asırı var Bende de Adet oldum sanyorum ama akıntı var Geliyor böyle mukuslu seklde beyaz bakalım geciksin yine test yaprım olmazsam Doktor gitcem Allah izn verirse
Mom_26 anneyim01 benim her şeyim her zaman ki adet öncesi gibi tek fark idrarımda koku var 1 haftadır geçmedi