ayseeeemoyku Mom_26 o ağır koku idrar yolu enfeksiyonu da olabilir ama eğer gebelik bekliyorsanız da umarım öyledir 🫶🏻
Deletedmom_297 Mom_26 şöyle diyim 2 ay aynı şeyi yaşadım ağır koku vardı ilk ay gebe değildim diğer ay gebeymişim yani olabilir de olmayabilirde
Mom_26 Meridaily evet idrarın rengide koyu oluyor inşallah gebeliktir ya ilk iki çocuğumda öyle olmuştu
anneyim01 aynı durum bende de var Daha asitik koku agır Koyu sarı Değilmi kızlar bende fark ettim Allahım hayırlısı ile Nasip etsin Beklemedeyim 6 günm kaldı adet olmaya İnş Olmayız 🤲🏻☺️
Deletedmom_297 Mom_26 erken gebeliklere güvenme normal kaset al yap onlar daha net çıkarıyor artı med alma eğer hamişsen betadada çıkar
Mom_26 Deletedmom_297 kaset test yaptım gece ilk 10 dk silik gözle zor görüyordum sabaha daha net gördüm
Deletedmom_297 Mom_26 benim başıma test yanıltması 1 kez geldi kanda çıkmadı çok kötü olmuştum o yüzden testlere güvenim yok testte hanileliğim çıktığında bile sevinemedim kanda çıkınca sevinmiştim
anneyim01 Mom_26 estin edir adı cnm ben nobacheck mi neydi Hafif cıktı sonra silndi bildiğin Emin Olmak için günmün geçmesini bekliyorum ara ara Agrı giryor kasklarıma Belime akıntım oluyor ara ara oda adet oldum sanyorum akıntı mış
Mom_26 Deletedmom_297 benimde geçen ay gelmişti ama ayrı iki test yapınca negatif çıkmıştı diğer testin problemli olduğunu anlamıştım. Şimdi beklemedeyim bat gününe 6 gün var