anneyim9 biranneadayi1 bende 25 Ağustosta Sezeryan olacağım ikiz kız bebeklere gebeyim 2. Doğumum ama daha heyecanlıyım korku da var bir an önce olsun bitsin istiyorum ☺️🤲🏻
biranneadayi1 9219351712i avucundaopucuk Ruzgarr_06 Elbu Leylimna Kızlar son 1 gün kaldı, yarın hayırlısı ile bebeklerimize kavuşuyoruz 🌸❤️ var mı heyecan :)
biranneadayi1 9219351712i avucundaopucuk Kızlar ben de 37+6 dayım ☺️ günlerimiz çok yakın. Az bi zaman kaldı. İnsan çok heyecanlı oluyor, son dönemlerde nasılsınız peki, nasıl geçiyor zaman ☺️
biranneadayi1 Ruzgarr_06 bizim de haftamız yakınmış , ben de özellikle 25 ini seçtim :) 25.08.2025 güzel duruyor 😍😍
avucundaopucuk biranneadayi1 2 gündür çatı ağrısı çekiyorum baş aşağı duruyor yürürken yatıp kalkarken zorluyor açıkçası hem artık doğsun diyorum hemde dursa daha iyi diyorum zor 😅
biranneadayi1 avucundaopucuk bi şey diycem kasıklarda olan ağrıya mı çatı ağrısı deniliyor, benim özellikle tam bacak ile rahim arasında kalan kaşık kısmında değişik ağrılar oluyor 😅
avucundaopucuk biranneadayi1 valla bildiğin vajina ağrısı yani yürümek çömelmek kalkmak başlı başına bir ağrı sağ sola dönerken yatakta keskin ağrılar giriyor felan ilk hamileliğimde yaşadığım bişi asla değildi 😅
Ruzgarr_06 biranneadayi1 evet bugün son kontrole gittin. Etimesgut a life Ankara’da doğum yapacağım ben deee. 7.00 da yatışımız olacak 9 da Sezeryana alınırmışım🌸
Elbu biranneadayi1 valla bencede zor geçiyor ayrıca korkuda çok bende bı gelsinn istiyorum o günler bı gelmesinn
biranneadayi1 Elbu bende de bazen korku oluyor , ama 38. Haftaya girdim artık, bel ağrısı yürürken kalkarken otururken zorluklar, uykusuzluk, hepsi aşırı arttı. Önceden de vardı ama böyle değildi, artık doğursam sanki rahatlayacağım 😅