1Ogretmen_anne Kızlar ben çok meraklı biriyim bugün test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı . Hamile olsam bile bugün pozitif çıkmazdı değil mi. Tecrübeliler yardım edinn🙏🏻
Tuanakaran 1Ogretmen_anne baya erken yapmışsınız testi bende sizin gibi meraklıyım hatta reglime 1 gün kala kan verdim negatif çıktı tamam artık hamile değilim dedim reglime 2 gün geçti test aldım yaptım silik çizgi görünce tekrar kan verdim bu sefer pozitif ti oğlum şuan 4 yaşında şimdi tekrar gebelik planlıyorum yine erkenden başlarım teste akıllanmam 😂😂
Bir1kelebek 1Ogretmen_anne ay benim de bat 22 ve bende test yaptım negatif 🥲 dormak istediğim soruyu sormuşsun 🫶
1Ogretmen_anne Tuanakaran Benimde 4 yaşında bir kızım var 😊Bu ilk ay bakalım ne zaman olcak 🤩 Bende dayanamadım yaptım bugün ama çıkmadı işte pazartesi yaparım bı daha
Ftmn123- 1Ogretmen_anne Valla Cumartesi günü test yaparsam 5 gün kalıyor belki yaparım ama akşam yaparsam kaç gibi yapayım aç ve ya tok sıvı alımı nasıl olacak?
Alp3010 Benimds adet tarihim o gün. Çok meraklıyım hissiyatım yüksek ama erken daha. Pazartesiden sonraki günler daha net çıkar.
Alp3010 Yerinde olsam net bişey emin olmam için pazartesi veya sonraki günleri. Sabah ilk idrarla yaparsın
Feyhan Bat 23 bende sabırsızım ama beklicem eve test almıyorum elim durmuyor alıyorum yapıyorum erken den negatif görünce üzülüyorum bu ay da olucak mı bakalım bekliyoruz🤲🏻
Bir1kelebek Feyhan bende daha almicam evde bi tame vardı onu yaptım rahatladım o orda oldukça yapasım geliyo
nerm629_ Mom_26 benimde 19 agustos bat salı günü yarın yapicam ilk idrarla iliskiden itibaren yarın 12 gün olucak hayırlısı