ikiprensannesii_ Masallah_21 aynen çok teşekkür ederim 🥰 ayenn inanılmaz merak ediyorum ikinci gebeliğim olduğu halde sanki ilkmis gibi heyecan dorukta
Meryemak Masallah_21 sağlıkla kucağına alın inşallah benimde bir oğlum var dün öğrendim cinsiyeti bu da erkek çok istiyordum kız olmasını ama rabbim bunu layık görmüş sağlıklı hayırlı evlat olsun
Masallah_21 Meryemak Sağlıkla gelsin inşallah rabbim salihlerden eylesin umarım her iki meyvedende tadarsiniz ❤️
ikiprensannesii_ Masallah_21 inşallah ol tabiki veririm. Eşim özele gidelim diyo bakalım bugün gidersek
Parek00 Masallah_21 yaaa çok sevindim lütfen benim de postumu okur musunuz umarım Benimde kızdır. 13 haftada kız dedi ama şuan bacaklarını hiç açmıyor biraz bekle bakalım teyit edelim dedi sonra da of parti bile yaptım ismi de hazır
Masallah_21 Parek00 Bizde çok bekledik valla yeni öğrendik düşün ben bu gidişle doğumda öğrenirim dedim 🤣
Nisreng Masallah_21 merhaba ben de 19+1 de Sevcan hocaya gittim bana da kız dedi değişir mi sizce . Doktor hakkında bilginiz var mı