edabolukbasi3- kızlar hamileliğinde vücudunda et beni çıkan var mı siğil gibi böyle daha önce yoktu boynumda 3 tane çıkmış
Zero93 edabolukbasi3- Benimde boynumda küçük küçük bir sürü çıktı önceden yoktu hiç. Doktora gidince soracağım bir
seymaseda edabolukbasi3- İlk gebeliğimde de çıkmıştı şimdi 2.gebelik yine çıktı boyun tarafında karın göbek bölgesinde de normal benlerden çıktı
Gulsahparla edabolukbasi3- internetten baktığımda bağışıklık sisteminin zayif olmasından kaynaklı olur çoğu kişide doğumdan sonra kuruyup dökülebilir diye ama bilmiyorum ki
myangelson edabolukbasi3- olmaz mı dolu. Doğumdan sonra gider dediler hiç gitmiyor 🥴 emzirme bitsin cildiyeye gideceğim yakıyorlarmis yaktıracağım
edabolukbasi3- myangelson ay ben yaktıramam cesaretim olsa burnumdaki beni aldırcam 🤣 Meral_63 imcakir annaaa tek değilmişim hormonlar cozuttular bacılar
edabolukbasi3- Meral_63 geçen vajinamın dışında da farkettim oda yeni çıkmış bakmamaya dokunmamaya çalışıyorum sjdjsj benimde psikolojimi bozuyor 🤣
BuketOzyildirim Ayy eveett ya benimde 2.gebeliğim ikisinde de oluştu boynumda omuzlarımda göğsümde hep cok sinir bozucu dökülür insallah cok kötü duruyor gercekten
Dmlirmak edabolukbasi3- bende çıktı ya niye çıktı anlamadım göğsümun altında küçük et beni çıktı bir tane de minnacık üstünde çıktı neden oldu anlamadım bende
edabolukbasi3- Dmlirmak hormonlardanmış bende yeni öğrendim ilk hamileliğimde yoktu bunda çıktı 🤷🏻♀️