Krystal Cerenerc Bizimki de inat etmişti. Vişne suyu,çikolata tükettim öyle girdim o zaman gösterdi 🤭
Talentedmom Cerenerc benimki doğana kadar yüzünü göstermedi hep elleri yüzdeydi doğdu hala aynısını yapıyor
Selim_Alparslan Talentedmom Kuzu benim bu bebegimde ayni ya . Detaylida doktor cok zor gordu bastırdı uğraştı vurdu vurdu sonra irkildi acti ellerini ama hemen yakaladık cok sukur . Yuzu normal dedi elhamdülillah. Ama asla ve asla göremedik. 22.haftada detaylida 1 2 dkka gördüğümüz 🥹 35 haftalik olduk şuanda da kafası kanala yakın. Asla göremedik üzülüyorum bende 🥹
Miniboy Cerenerc benim bebişim genelde sevmiyor yüzünü göstermeyi. Detaylıda fazla hareketliydi yüzünü görmek için baya uğraştı doktorumuz. Doktorumuz çikolata yedirdi,yürüyüş yaptırdı. Daha sonra bakarkende bir amuda kalkmadığım kaldı her yere döndürdü denedi denedi sonunda gördük😀 şimdi doktoruma giderken kahve veya tatlı birşeyler yiyiyorum 15-20 dk önce biraz görebiliyoruz ama hala tam yüzünü açmıyor😂😂
minnakhanimmm Cerenerc 32 haftada anca yüzünü gördük oda tam değildi 😀 şuan 36 haftadayim hâlâ net olan bir fotoğrafı yok elinin biriyle yüzünün yarısını kapatıyor hep
Cerenerc Benimki yüzünü eliyle kapatmıyor bize sırtı dönük doktor çok dürttü yok fayda etmedi 2 haftadır gidiyorum tekrar çağırdı bilmiyorum nereye kadar saklayacak
Hu028 Benimki de hiç göstermiyor detaylı ultrasonumu dün yaptırdım sabahtan akşama kadar sürdü. Doktor kahve içmeye, yenek yemeye , yürüyüşe yolladı kaç kere. Cinsiyeti bile yeni öğrendik. İyi bi doktora denk geldik allaha şükür sabırla ilgilendi
Cerenerc Hu028 yüzünü döndü mü benimki hiç rahatını bozmadı valla tatlı yedim vişne suyu içtim yok yine kahveyi mi denesem bilemedim
Cerenerc Cerenerc tam göremedik burun kemiği ve gözlerini gördü doktor diğer yerleri göremedi haftaya tekrar gideceğiz
sibelipek3101 Cerenerc benimki doğana kadar gostermedi😀son haftaydi sanırım doktora yalvardım hocam nolursinuz çok merak ediyroum kime benziyor diye az biraz daha baksanız dedim bir çenesini gördük o kadar
[silindi] Sadece 26. Haftada bir kere gösterdi gösteriş o gösteriş daha da göstermedi ne zaman gitsek ya eli yüzünde ya kafasını arkaya dönmüş ya kafayı plasentanın oraya sıkıştırmış oluyor 34 haftalığım doğunca görücez artık nasipse 😅
minikari Cerenerc benimde 16. Haftadan beri elleri yüzünde ters konumda yüzünü göstermiyor bugün detaylı vardı zar zor çok az görebildik hep eliyle kapatıyor yüzünü ya