Cerenerc Bebeğim 2 haftadır detaylı ultrasonda yüzünü göstermiyor 22.haftadayım böyle olan var mı aranızda
Sayoss Cerenerc benimkide öyle her dr gitmemde elleriyle saklıyor kendini detaylıda da dr en az 5dk uğraştı yüzünü görmek için 🥰
Krystal Cerenerc Bizimki de inat etmişti. Vişne suyu,çikolata tükettim öyle girdim o zaman gösterdi 🤭
esnyks Benimki de göstermemişti cihazlardan rahatsız oluyorlar genelde ışık vs geldiği için yüzünü saklıyor
kubrakandu Kızlar 36+4 gebeliğim protein çıktı üç gün yatış yaptım hastanede 37 haftada gel yatışın olucak dedi ama doğumla ilgili birşey demedi normal doğum mu sezeryan mı gibisinden proteinden dolayı sezeryan olan varmı kızlar cevap verebilirmisinz?
Zge12 kubrakandu geçmiş olsun canım ben normal doğum yaptığım için sezeryan hakkında bilgim yok üstte kalsın bilen biri cevaplar
Zge12 kubrakandu canım herkesin bünyesi acı eşiği farklı ama korkulacak bişey yok Rabbim bizleri öyle bi yaratmış ki bi engel olmadığı sürece her kadın yapabilir normal doğumu ama kilo sıkıntısı herhangi bi problemi riski varsa hiç bebeğide kendinide riske atma
kubrakandu Özele gittiğimden normal doğum yapamazsın bebeğin kilosu buna engel dedi devlet işte ne kilosunu söyledi nede bu riski söyledi
kubrakandu İşte bende riskten dolayı normal doğum istemiyorum devlete gittiğim zaman riski falan hiç söylemedi doğum için sorduğum zaman normal doğum dedi şimdi ne yapmam gerekiyor
Zge12 kubrakandu özele imkanın varsa istersen tekrar bi fikir al canım çünkü devlet mecbur kalmadığı sürece sezeryan yapmıyor