elifatma1234 Minikadamannesi siz mi yaptrdınız tüp bebek yoksa bi tanıdıgınız falan mı. Ne kadar ücret. İlk deneme de mi hamile kaldınız
Minikadamannesi elifatma1234 ben yaptırdım ilk denemede çok şükür tuttu ve 18 şubatta Doğum yaptım Harika bir doktor çok bilgili eşimden dolayı rapor çıktı bize ilaçlar dahil 5 bin tl ödedik
Gnygns elifatma1234 yok genetik yaptırmadık doktor gerek görmedi ilk deneme olduğu için zaten bi tane embriyom oluştu.3 yumurta toplanmıştı.raporlu yaptırdım 1.300 yumurta toplama 1700 transfer ücreti 1.200 de ilaçlar tuttu toplam 4200 harcamış olduk ama ben temmuzda yaptırdım şuan artmıştır
elifatma1234 Gnygns raporlu yaptırınca daha mı uygun oluyor fiyat. Raporu nasıl aldınız. Benim eşimin sperm değeri az oldugu için tüp bebeğe yöneldim ben
Gnygns elifatma1234 ya benim bebeğim olmayacağını bilmiyorduk korunuyprdum 5 yıldır mersin de rutin doktora gidip arada muayene oluyordum herşey normal korunmayı bırakınca olur diyorlardı hala korunurken tesadüfen tayfun hocaya gittim o da sulu ultrasonla baktı acil amh testi yapılması lazım ve rahim filmi çekilmeli yumurtan yok, tüplerin kapalı menopoza giriyorsun dedi.hemen o gün rahim filmine aldılar tüpler kapalıymış zor oldu ama açtılar.sonra amh çıktı 0,05 normal yolla zor dedi eşimin d3 sperm sayısı çok düşükmüş ikimizede rapor çıkıyormuş martta bunlar oldu vitaminleri kullanıp gittik temmuzda tüp bebeğe başladık tuttu çok şükür
Gnygns elifatma1234 evet raporlu baya fark oluyor.amh sonucuna ve sperm sonucuna göre çıkıyor rapor hastane söylüyor zaten size rapor çıkar diye biz de ikimizde de sorun vardı.tek bi kişide olsa da çıkıyor.netten bak rapor kriterleri vardı
elifatma1234 Gnygns raporu baskent hastenesı ayarladı o zaman, ayrıca bi yere falan gitmene gerek kalmadı mı, ben hiç bilmiyorum da o yüzden ayrıntılı sorum, rapor alma süreci uzun sürer mi
elifatma1234 Gnygns 3 yıldır cocugu olmayan, daha öncede cocuk sahıbı olmayanlara devlet desteği yapılıyor sanırım, söylediğin indirim devlet desteği olabilir mi. Yoksa acaba rapordan dolayı mı. Biz evleneli 3 yıl dolmadı daha 1 yıl olacak.
Gnygns elifatma1234 evet başkent çıkardı.yok uzun sürmedi tahlil.sonuçlarımıza baktılar evlilik cüzdanı,sgk girişi fotoğraf filan istediler.rapor çıkana kadar bana tedaviye başladılar biz tanıdık eczaneden ilaçları aldık başladık iğnelere 3 gün sonra kontrole gidince verdiler raporu götürüp eczaneye verdik.ayroca bişey için uğraşmadım.ama rapor çıkması için 3 yıllık evli olmanız gerekiyor,ve birinizin sigortasının belli bi iş gününü geçmesi kadının yaşının 40dan gün almaması lazım.
elifatma1234 Gnygns 29 yasındayım. Ama evleneli daha 10 ay oluyor. Esimde sıkıntıda olsa rapor çıkmaz o zaman😔 Sen kac haftalık hamılesın
Umudum80 elifatma1234 mrb bende medlinede feza beye yaptırdım raporlu olursan 5000 kadar fark ediyor fiyatta raporlu olabilmen için 40 yaşından gün almamış olmalısın ve ya evleneli üç yıl geçmiş olmalı yada esinde veya sende normal yolla gebe kalamicak bir sorun olmalı eğer tüp bebek yaptiracaksan tanıdığın bir eczaneden al iğneleri iğneler çok pahalı bazan doktorun yazdığı iğne fazla gelebiliyor böylelikle elinde kalmaz geri iade edebilirsin birde tedaviye başlamadan fiyat konusunda kesin anlas kağıda yazsınlar tedavi devam ederken fiyatlar artabiliyor sana ne fiyat dedilerse o fiyattan çıkamıyorlar bizde spermlere mikro çip yaptılar en sagliklilarini seçtiler bende 7 yumurta olmuştu çok uzulmustum az diye ama önemli olan yumurtanın sayısı değil kalitesiymis hepsi dollendi ikisini transfer ettiler diğerlerini dondurdular üçüz hamile kaldım ailende ikiz birileri varsa çoğul gebelik olması muhtemel eğer çoğul gebelik olursa perinatologa kontrole gitmen gerekiyor Adana'da 6 tane perinatolok anca var ben en çok Başkent hakan kalayciyi sevdim ve ona devam ediyorum
elifatma1234 Umudum80 3 yıl olmadı evleneli, sadece eşimin değerleri sorunlu. Eslerden birinde sorun varsa evlenme yılına bakmadan rapor cıkar yani o zaman değil mi. Öncelikle saglıklı olsunda içimden gecen ikiz gebelik olması biri kız biri erkek ☺️ Öyle isteğimize göre yaparlar mı 🙄
elifatma1234 Umudum80 canım senın yaşın kaç, az önce bilgi edinmek için bi tüp bebek merkezini aradım. 35 yaş altına tek embriyo transfer edilebilecegini söyledi.
Umudum80 elifatma1234 cinsiyet belirleme sadece Kıbrıs'ta yapılıyor diye biliyorum kibrisinda fiyatları Türkiye ile hemen hemen aynı ama tehlikeli diye biliyorum eşlerden birinde veya ikisinde de sorun varsa evlilikte üç yıl dolmadan tüp bebek için rapor alınabiliyor raporu balcalı, başkent , Yenişehir hastaneleri verebiliyor fiyat olarak en uygun balcalı ama asla tavsiye etmem ben asilamalarimi balcalı da yaptirmistim çok kotuydu sormak istediğin şeyler olduğunda cevaplandiririm
Gnygns elifatma1234 yok eşlerden birinde de ikisinde de sorun olsa 3 yılı doldurmadıysanız çıkmıyor.ayrıca 35 yaş altına iki embriyo koyulması yasal değil.anca tek konulan embriyo ikiye bölünür yek yumurta ikizi olursa oluyor.
elifatma1234 Umudum80 genelde tüpbebek yaptıranlarda ikiz olanlarda biri kız biri erkek oluyor, bana hep öyle rast geldi. Bende acaba bilinçli şekilde böyle yaptıklarını düşünüyordum. Tüp bebek süreci transfere kadar ne kadar zaman alıyor