Bebekim123 tugcesakir33 nolur git oraya canım künefe ye birde hani çarşıda köşede bir şalgamcı varya oradan da şalgam iç😋
tugcesakir33 Bebekim123 😀😀😀dün gittik öznur a yakınız oraya süreklı gideriz hamılelıgım ilk başlarda şalgam çok aşerdim ama illa ordan olacak hayat meyve suyu oranın adı 😀😀😍
Kuzusarmasi ozz0616 himmet beye gidiyordum bıraktım tavsiye üzerine nejla hanıma gittim ve gerçekten memnun kaldım 34 haflalığım canım ilgili bir doktor gerçekten pişman olmazsın emin ol doğumumu da ona yaptıracam tavsiye ederim
Kuzusarmasi NeslihanOner evet canım doğru ücret ama sigortalı lar için o ücret benim sigortam yok tam uyutmalı narkozlu sezeryan olacam 2600 tl ücret verdiler
GizemKaan NeslihanOner merhaba, forum yaşam hastanesinde eşler Doğuma alınmıyormuş diye duydum ama siz biliyor musunuz ☺️
NeslihanOner GizemKaan hadi ya inşallah öyle değildir istiyorum ben çünkü hiç bilmiyorum sormadım doktoruma gelecek ay sorim bunu
GizemKaan NeslihanOner Bende çok istiyorum eşimin Doğuma girmesini. 29+3 haftalık hamileyim. Forum yaşama yeni başladım, himmet beye gittim 1 kez ama daha erken diye soramamıştım. Nisan da tekrar randevum var bende sorayım bi ☺️
Kaderskmen Kubrass forum yaşam sultan çevik çok iyi bir doktordur . Yada yeni şehir hastanesinde erdal özmen tavsiye ederim
Kuzusarmasi ozz0616 pek ilgilenemiyo canım yoğun diyemi artık bilmiyorum 🤷♀️ bi arkadaşımda ona gidiyordu oda bıraktı ve muayenesi zaten 1 dakika bile sürmüyor doktorumu değiştirdim memnunumda çok
MMinee İlk gebeliğimde merdindeydim. Doktorum Osman Nuri Aksu udu. Riskli gebelikte Harika bir doktordu. Şimdi tekrar hamileyim başka şehirdeyim. Keşke Mersin’de olsaydım gözüm kapalı ona giderdim. Bu arada Mersin’in yemek kültürünüde özledim☺️ Karnım doymadan gözümün doymasını😀 bol bol benim yerime de yiyin kızlar😀
MMinee Kubrass önceden Ortadoğu hastanesinde görev yapıyordu. Ordan ayrılmış sanırım instagram adresinden ekleyip bakabilirsiniz. Orda iletişim numaraları vardı
Aselnaz33 Kubrass 2.5 ay oldu doğum yapalı .. çok rahat çok güzel geçti 5.gün evde her işimi kendim yaptım :)