ozz0616 Yagmur9833 keşke bütün doktorlar bu şekilde düşünüp ilerletse doğumu. Ben normal doğum istediğimden normal dogum imkanım varken sezeryana yönlendiren doktor istemiyorum. Sultan hocaya da gidicem inşallah enerjilerimiz tutar :)
Yagmur9833 ozz0616 ayni dusunuyorum canim bende☺ hatta onceden akademide banu hanima gidiyordum sonra sultana gectim gidersen memnun kalirsin eminim abla gibi cok samimi ilgileniyor farkedersin ilk muayenende bile 🧡 sen nereye gidiyordun
ozz0616 Yagmur9833 ben mersine yeni taşındım da ilk randevumu nejla gültekinden aldım. Ama emin değilim tabi belki sultan hocayla değiştiririm. Denemeden bişey diyemiyorum ama Nejla hocanın dogum konusundaki fikri ne acaba sen bilio musun canım
Yagmur9833 ozz0616 yok malesef tanimiyorum o doktoru himmet bey var oda iyi onu biliyorum ama o da hastanenin sahibi falan olunca cok yogun ince ince ilgilenemiyor hastalariyla ama sultan hanimi oneririm 😊
Kuzusarmasi ozz0616 Nejla hanım çok iyi canım çok tatlı bi doktor bende ona gidiyorum bu hafta gün alacam kaç haftalıksın
ozz0616 Kuzusarmasi ben 24+1 oldum canım Mersindeki ilk randevum olcak. Sen kaç haftalıksın baştan beri nejla hocaya mı gidiyosun
NeslihanOner Yagmur9833 Kuzusarmasi ben de gidiyorum forum yaşama ahmet ışıktan. Doğum fiyatı da kendisiyle konuşmadım ama şu aşağıda yatış için yapılan işlemlerde birine sordum ikisi de 1300 iğne olursa 1600 demişti. Ama doktorla konuşmadım daha
Yagmur9833 NeslihanOner bende hic sormamistim arkadasimin annesi dogum yapti ama 2018de 1200 mu ne ödemişler yeni seneye girince zam oluyomus pekde farketmemis demek uygun bence yani ozenli olunsunda daha ucuk yerler var☺
Kuzusarmasi NeslihanOner evet canım doğru ücret ama sigortalı lar için o ücret benim sigortam yok tam uyutmalı narkozlu sezeryan olacam 2600 tl ücret verdiler
GizemKaan NeslihanOner merhaba, forum yaşam hastanesinde eşler Doğuma alınmıyormuş diye duydum ama siz biliyor musunuz ☺️
Mommi Arkadaşlar medical parkı aradım telefonda bilgi veremiyoruz dediler ne biçim işse bu sinir oldum🌚 Dilek Özdemir’in olduğu su hastanesini aradım Doğum 1500 lira epidural 350lira mesai dışı Doğum 500 tl ek ödeme varmış😂 mesai dışını ilk defa duydum gerçi ilk bebeğim belki hepsinde vardır 😂😂
Kuzusarmasi ozz0616 himmet beye gidiyordum bıraktım tavsiye üzerine nejla hanıma gittim ve gerçekten memnun kaldım 34 haflalığım canım ilgili bir doktor gerçekten pişman olmazsın emin ol doğumumu da ona yaptıracam tavsiye ederim
Ozderr Kubrass yenişehir hastanesi mehmet ergün eser bende Mersin’e gidecem Doğum için yani bi kez kendisine deneyimlemek amacıyla gitsen başka doktora gitmezsin eminim ☺️
Bebekim123 Sevgili Mersinli hamişler lütfen nolur gidin tantuni yiyin sonra Öznur dondurmaya gidip künefe yiyin benim yerime 😋 Bursa da hasretim onlara çok sevmiştim ben Mersin’i 😍 geçen Ağustos’ta geldik Bursa ya Mersin benim için çok özel hemde çok...
Bebekim123 tugcesakir33 nolur git oraya canım künefe ye birde hani çarşıda köşede bir şalgamcı varya oradan da şalgam iç😋