Aselnaz33 tugcesakir33 arzu hanımdan yana şüphem yok zaten :)) sadece ben panik yapmım yeter bana inş Hemen biter :)
tugcesakir33 Kubrass ilgisine dicek yok cnm hele normal Doğum da çok büyük destek sezaryen de de oyle benim 3. Doğumum 2. Dogımda gittim hiç kopmadık 3. Ye gene ona gidiyorum
Kubrass tugcesakir33 Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Benim ilk suan 22. Haftadayz hipertansiyon çıktı gebelik zehirlenmesi olabilir dediler biraz endişeliyim 😞 inşallah banada nsip olur normal yapmk🙏🏻
Kubrass tugcesakir33 Canım merhaba doğum yaptın mı memnun kaldın mı deneyimlerini paylaşır mısın? ☺️🙏🏻
tugcesakir33 Aselnaz33 korkma cnm bebiş 5 dk doguyor beline iğnen yapılırken kasma ilk bişeyler yemeye başlayınca mutlaka nescafe ama sütsüz birde bitter çikolata ye baş agrın olmaz yanında mutlaka götür
Miniks29 Kubrass Mersin’de Doğum yapacak olsam kesinlikle tek adresim olurdu canım kardeşimin Doğum doktoru Harika bir adam ve çok deneyimli🤗 inşallah memnun kalırsın sende sağlıkla kucağına al🤗🙏
Gnygns Kubrass city hospital.günhan doluoğlu.1500 sezeryan 1300.normal doğum sanırım.ben henüz doğum yapmadım ama 3 arkadaşım onunla doğum yaptı çok memnun kaldılar.ben de çok memnunum
Kuzusarmasi Kubrass FoRum yaşama git derim canım kadın doğumcuları gerçekten uzman doktorları çok iyi alanında bende oraya gidiyorum
Gnygns Anacsevgidolumelek bilmiyorum.ama sorarım kaç haftalıkken gidecelsiniz?bi iki hafta önce başlasanız
NeslihanOner Yagmur9833 Kuzusarmasi ben de gidiyorum forum yaşama ahmet ışıktan. Doğum fiyatı da kendisiyle konuşmadım ama şu aşağıda yatış için yapılan işlemlerde birine sordum ikisi de 1300 iğne olursa 1600 demişti. Ama doktorla konuşmadım daha