KaderAdnan Nesli2101 benim son ay oldu olan dikkat et 30lu haftalardan sonra en kilo alması gereken zamanda gelişimi durdu 32 34.haftadan sonra kilo alamamaya başladı
Gulsensandik Nesli2101 merak etme canım son ay aşırı çok büyücek şimdi tadını çıkar son ay hiç bı kıyafetin denk gelmiyo benimde çok geç çıktı ve karnında hiç çatlak olmadı son aylarda aşırı büyüdü 😊
semrakarahan Nesli2101 benimde kizim olucak canim bilmem derlerya erkek daha toplu durur kiz daha daginik durur die benm vucutta oyle oldu
Gulsen1989 Ayy göbeğim olmasa sevinirdim ben . Benim hep bi göbeğim vardı zaten hamilelikte zirve yaptı 🤣🤣🤣 yarım dünya gibi oldum
miroir Nesli2101 bende senin gibiydim 28 e kadar karnım yok diye üzülüyordum ama 28den sonra birden büyümeye başladı gerçekten şu an 33+5 im zor hareket ediyorum gelecek haftaları düşünmek bile istemiyorum 😔
Kardelenozan Nesli2101 38 haftalığım hala çok az karnım var ve hastanede kağıt göstermemi istiyolar eski ultrasonları hamile gibi değilsin diye 🤷🏼♀️ İç karnımız geniştir
Fatma27 Nesli2101 34 haftalık hamileyim 4 kilo aldım karnım belli bile olmuyor😂 bizim kız çok utangaç galiba☺️