Beyzakksal Kızlar su gelmesi nasıl oluyor , sabahtan beri böyle akıntı gibi beyaz bişey geliyor hemde sulu gibi anlayamıyorum yaaaa
Smiley87 Beyzakksal böyle birden balon patlamış gibi foşurt diye su geliyor anlıyorsun yani 😅 sonrasında sızıntı devam ediyor bir süre daha
petronix Beyzakksal İlk bebeğimde tuvaletimi yaptım kalktıktan sonra bir anda bacaklarımdan bişey aktı idrar sandım tutmaya çalıştım olmadı sonra daha fazla gelmeye başladı anladım ki suyum geldi yani baya geldi. Hastaneye gidene kadar da geliyordu hatta muayene edince daha çok geldi 😂bende ay her yer battı diyordum doktorlara
Nur124 Beyzakksal beyaz sulu akıntı benimde öyle su oldugunu düşünmüyorum ama sizin sancıniz falan var mı
GizemHamza34 Beyzakksal oğlum da gece birden kovadan boşalır gibi geldi benim de istesen de durmayan birşey az az gelmedi ama testi varmış kadın doğumcunuza gözükün bence
Melekannesi1234 Beyzakksal kacinci haftadasiniz akinti da olabilir o bence son haftafayim benim de o sekilde cok oluyor akinti
petronix Beyzakksal Yani burda sızıntı şeklinde günlerce gelen de duydum ama eğer biranda gelirse anlarsınız zaten su olduğunu. Akıntı başkadır anlarsınız o kadar