yagmurandrmk Elovee hele kusma varsa daha da verenler var korkma şu an senin vücudundan besleniyor sende eksik olan onda değildir büyük ihtimalle sağlıkla kucağına al canım 🤲♥️
mavideniz9696 Elovee ilk 16 hafta kilo almak hamilelikle alakalı değil maalesef çok yemekle alakalı 😂 hamilelik kiloları 16 dan sonra başlıyor ben ilk 12 haftada 5 kilo vermiştim
Senabal Elovee 6 kilo vermiştim canım yeri gelmişken sorayım 63 kilo ile hamile kaldım çok kustum 18 haftaya kadar 57 kiloya düştüm sonra kusmalar azalınca kilo almaya başladım şu an 68 kiloyum kaç kilo almış oluyorum
begumm01 Elovee ben 10+3 üm 1 kilo falan verdim hiçbir şey yemiyorum yine az bile verdim ama kilomda azdı 55 tim zaten
DuruDefne_mommy Elovee o dönemlerde kilo vermiştim bulantıdan dolayı.15.haftadan sonra bulantıların da bitmesiyle kilo almaya yeni yeni başladım
bbety Ben de 9. haftadan 12. haftaya kadar çok mide bulantısı olduğu için bir buçuk kilo verdim. Doktorum sorun olmaz bebek zaten senin depolarından besleniyor şu anda, ikinci trimesterde düzelir demişti Öyle de oldu
Mervesj Elovee İlk üç ay hiç almadım sonrasında kademeli olarak toplamda 15 kilo aldım 37 haftadayım 49 kiloydum 64 oldum