Burcak61 Elovee almadım iki gebeliğimde de 20 den sonra aldım ilkinde toplam 9 la tamamlamıştım bu gebelikte 27+0 3 kilo ile gidiyorum
Cukulutalisalep Elovee 5 kilo vermiştim ilk 3 ay kilo alımı çok olmuyor tüm hamileliğim boyunca toplam 3 kilo aldım
senem0987 16 ya kadar almadım 16 dan sonra almaya başladım 22.haftalığım şuan 4-5 kilo arası bişey almışım
Mamiko_2020 Elovee bence çookk normal 🤗hormonlar mide alt üst oluyor sonuçta zaten kilo alacak çookkkk zamanımız var 😂
Elovee Mamiko_2020 ilk hamileligimde ayiptir soylemesi 26kilo almistimda bunda eksiye dusunce korktum🥲❤️
yagmurandrmk Elovee hele kusma varsa daha da verenler var korkma şu an senin vücudundan besleniyor sende eksik olan onda değildir büyük ihtimalle sağlıkla kucağına al canım 🤲♥️
izelaren 11 haftalığım 2 kiloya yakın verdim bulantım vardı kusma fobimde olduğu için yemeği baya kıstım kahvaltımı çok iyi yapabiliyorum ama akşam yemeği görmek bile istemiyordum bulantılarım geçti gibi iki gündür rahat yiyorum
[silindi] Elovee merak etmeyin bende o dönem 5 kilo falan vermiştim galiba. Şimdi 18 haftalık olduk hala -1le devam ediyoruz. Bebeğin gelişimi iyi olduğu sürece sorun yok dedi doktorum :)