ozenmerve36 Kızlar 2.serklajım 17.haftadayım salı günü kontrolüm vardı bir sıkıntı yok her şey yolundaydı az önce wc de ipin parçası geldi düştü. Yaşayan var mı böyle bşi başına gelen?
myangelson ozenmerve36 benim hiç başıma gelmedi düşme ama fitil atarken parmağıma degmisti. Muayenede doktora söyledim ittirdiler ileri ip uzun bırakılmıştı
Serap09 ozenmerve36 bnde çamaşırimda bir parça ip bulmustum düşmüştü hemen doktoruma gittim kalan parçası vajina asidi eritmis normal olan bu dedi hatta çoğu zaman böyle bir yaranın kabuğu olur ya öyle bisey buluyordum camasirimda
ozenmerve36 Mucizem_63 nasıl kaynıyor doğumda alıyorlar ya dikişi. Diğer gebeliğimde hiç böyle bsi yaşamadım ip elime değiyordu bazen ama şimdi gidiyorum doktoruma bakalım
ozenmerve36 myangelson evet benim de diğer gebeliğimde elime değiyordu ama bu niye böyle oldu anlamadım bakalım ne dicek
myangelson ozenmerve36 bir kaç kere burada görmüştüm öyle yorum sanki dikişin fazlası düşüyor falan diye yazmışlardı. Merak ettim bende doktorunuza gidince yazın buraya da
Mehmettugce Kızlar 4. Serklajım ve bu dediklerinizin hiç birini yaşamadım enteresan ne fitil alınca elime değdi ne iç çamaşırıma ne WC ye düştü şaşırdım şimdi
bilgemomy Mehmettugce benim de ilk ama hiçbirini yaşamadım bu ip normel dikişlerdeki gibi de değil eriyip düşmez bide iyileşip düşecek bi durum yok yaraya dikiş atılmıyor ki büzme işlemi yapılıyor , her doktorun dikişi farklı sanırım
ozenmerve36 Muayene etti doktorum o da anlam veremedi beklediğimiz bir durum değil dedi. Yarın tekrar serklaj yapılacak. İstersen takip edelim 2 haftada bir bakalım dedi önceki kaybımdan dolayı riske atmak istemedim
myangelson ozenmerve36 yaa gerçekten mi? Büyük bir ip mi gelmişti? Veya muayenede dikişi göremedi mi ki?
Mehmettugce ozenmerve36 ikinci defa serklaj yapılacak ne demek ilk defa karşılaşıyorum bu durumla riskli bir durum olduğunu düşünüyorum başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
ozenmerve36 myangelson biraz uzundu.kalıntısı varsa görünmez dedi eliyle de muayene etti sanırım hepsi gelmiş ki tekrar yapılacak
Elifmehmetemin ozenmerve36 valla 3.cu serklajim ne dikişler elime geldi ne ipi düştü nede değdi çok ilginç bişey sonuçta o kadar uzun da bırakacaklarını da sanmıyorum ben çünkü öyle bir durum olur diye de uyarmadi hiç doktor beni
ozenmerve36 Elifmehmetemin ben de anlamadım gitti düğümü mü sıkı atmadı doktor ihmali mi yoksa rahim ağzımla mı alakalı 🤷🏻♀️
Elifmehmetemin ozenmerve36 bilmiyorum ama bazen tutmayabiliyor dikiş vücut kabul etmeye biliyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Mehmettugce bilgemomy evet ben bir kere çıkarınca gördüm baya dimdik tele benzer sert birşeydi öyle kaynayan çürüyen birşey asla değil kaynayan çürüyen birşey olsa diğerleri de çürür o zaman serklajlar tutmazdı enteresan valla
ozenmerve36 Elifmehmetemin demek ki öyle bir şey doktoruma güveniyorum aslında rahim ağzı dokusuyla alakalı olabilir ya