Annesininki28 ben de 15 gün önce oldum 12. Haftamda. Şubat ayında 22 haftalık bir kaybım olmuştu. Benim operasyon sonram baya zor geçti ağrıdan duramadım doktorum normal olduğunu dikişi çok yukarıdan ve sağlam attığı için böyle olduğunu söyledi. Bir hafta tuvalet harici hiç kalkmadım. Moralim çok bozuluyordu ağlıyordum ağrım oldukça. Çarşamba günü doktora gittim dikiş de bebiş de çok sağlıklı çok şükür. Doktorum 39’da dikişi alacağını söyledi. Hareket engelim yok atılan dikiş bizim bildiğimiz dikişlerden değil açılma ihtimali neredeyse yokmuş. Sadece enfeksiyon takibi yapılacak. Doktorum bol probiyotik önerdi. Kefir türlü fermente ayran vs. Her sabah aç karnına sade kefir içiyorum . Dün biraz evimi temizledim daha doğrusu robot temizledi ben toparladım çok iyiydim eskisi gibi hissediyordum son bir kaç gündür ama bugün hafif ağrım var onu da rahim büyümesine bağlayıp rahatlatıyorum kendimi sonuçta serklajsız anneler de ağrı yaşıyor. Doğumum inşallah şubatta olacak İzmir’de yaşıyorum ben buralardansanız belki denk geliriz :) inşallah çok kolay geçer tüm annelerin süreci de doğumu da 🫶🏼💐