Valla ben internetteki haberlere görünce gittim ahmet beye 3500tl muayene parası 7000 tl macun ilaçlar bitkisel onun dısında havuç incir ve hayıt suyu iç dedi yönlendirdiği bir adam var hastanenin ara sokağında gizli bir iş yapıyormuşlar gibi sote bir yerde biraz çekindim ama ve oraya gitmeden drun verdiği kağıtta numarası var arayıp konustuktuktan sonra kagıdı atarmısınız diyor ahmet beyin yönlendirdiğinden emin olmak için he normalde 10.bintl ymişte ahmet hoca yönlendirdiği için 7000tl tabi eczanedende 3tane ilaç aldırdı ve ne bir tahlil ne bir birsey en son tahlil yaptırdığımın üstünden bayagı zaman gecti belki bakmak istersiniz dedim bakalım hadi dedi neyse sol tüpümün biri kapalı hiç birşey demedi dedimki hocam tüpümün biri kapalı ki tüp açma işlemi yapıyor biliyorum ne yapıcaz dediğimde 1tüple yapıcaz tedaviyi dedi fsh degerim düşük çıktı onu söyleyince ilaçları kullanalım 2 ay şimdilik birsey soruyorum sözde telefonunu verdi sadece verdiği cvp olur tamam ayrıntılı bir cvp yok özel hastaneye gidip de devlet hastanesinden daha kötü hizmet almak insanın canını yeterince sıkıyor ben sosyal medya da abartıldığı gibi biri olmadığını düşünüyorum.