Tuanakaran Bebegimgeliyor10 umarın ondandır canım bidaha ver cuma günü güzel sonuçlar gelsin inşallah
Tubaaslnkzl Esrakrc evliliğimin 4. Ayında kimyasal gebelik 6. Ayında dış gebelik 3. Senesinde sağlıklı gebeliğim oldu
Bebegimgeliyor10 Esrakrc sorma canım 1.5 sennedir deniyorum bir boş bir kimyasal yaşadım ardı ardına yaklaşık 10 aydır ilk defa pozitif gördüm buda böyle olursa artık nasıl toparladım bilmiorum🥹
Tuanakaran Bebegimgeliyor10 tabiki ederim Allah’ın izniyle güzel haber vereceksin bize cuma günü moralini iyi tut
Tubaaslnkzl Esrakrc ederim tabi tanıdığım tanımadığım herkes her daim dilimde rabbim inşallah tez zamanda nasip eder
Esrakrc Mom_26 ağrın oluyormuydu peki ben 4.5 gün sabahları içtim kaskkşarıma sezeryan yerime batma oldu bıçak gibi kestim sonra dokunur diyr
Nibozog Esrakrc ediyorum tabi ki. Biz bu arada rahim filmi ve 3 aşılama olduk ama sonuç hep negatif oldu. Gebe kaldığım ay sperm hızlandırıcı jel kullandık.
CansuAB Esrakrc kromozom testi pıhtılaşma galan varmı baktırın isterseniz hormon testi falan yaptırın