Bebegimgeliyor10 Esrakrc bende 10 ay önce kimyasal olmuştum 10 aydır ilk defa 11 ağustosta pozitif gördüm beta 547 çıktı bugün 13 Ağustos yine kan verdim 818 çıktı artış 2 kat değil şok oldum çok üzüldüm cuma yine vericem inşallah normale doner🥹
Esrakrc Mom_26 nasıl yaptınız bende bu ay yaptım ama herkes farklı bişi dedi geri bıraktım tamamlamadan
Tuanakaran Bebegimgeliyor10 aynı hastanede vermediyseniz ondan kaynaklı olabilir benim oğlumda öyle oldu endişelenmiştim sonra aynı yerde tekrarladım normaldi
Bebegimgeliyor10 Tuanakaran aynı yerde verdim ama birini sabah 9.45 de diğerini 11.50 de verdim birde şöyle bişey var ben ilçede oturuyorum kanı sabah veriom ama öğlen 12.30 da ile gidiyor oraya varması zaten 13.00 i buluyor bundan kaynaklı olabilir mi ya 🙏🏿😭
Esrakrc Bebegimgeliyor10 dua et inşallah öyle değildır sağlıklı gebeliktir inanılmaz yıpratıcı bi sürçe hemde
Tuanakaran Bebegimgeliyor10 umarın ondandır canım bidaha ver cuma günü güzel sonuçlar gelsin inşallah
Briahll Esrakrc tabiki ederim umutsuz olmayın sakın güzel düşünün🌸 inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle nasip olur 🩷
Bebegimgeliyor10 Esrakrc sorma canım 1.5 sennedir deniyorum bir boş bir kimyasal yaşadım ardı ardına yaklaşık 10 aydır ilk defa pozitif gördüm buda böyle olursa artık nasıl toparladım bilmiorum🥹