48sibel edabolukbasi3- evet götürdüm geldim az önce bogaz enfeksiyonu olmuş hafif dün şişme havuza girmişti 5 dk o esnada almış herhalde
48sibel Erurtane vallahi yaşlandım bugün 10 yas yaşlandım çok zor gerçekten annelik cocuk sorumluluğu Allah tüm annelerin yardımcısı olsun..
Beybimelisa 48sibel bizim kızda 11 aylık ve boğaz enfeksiyonu var 2 gün önce acile gittik. Aynı gün acilde bir bebek vardı 12 aylık oda boğaz enfeksiyonu yuzunden gelmişti. Salgın mi var acaba
48sibel Beybimelisa aynen bende akşam götürdüm işte bizde de hafif varmış acilde turuncu bi calpol verdiler çok etkiliymjs kesti ateşi uzun süreli rahatlattı
Deleted33000 48sibel canım benim çocuklarda ateş olduğunda iki ayrı ateş düşürücüyu belli saat aralıklarla dönüşümlü veriyordum o zaman düşüyordu elinde varsa başka ilaç sende o şekilde yap
48sibel Deleted33000 evet canım calpol tek başına ise yaramıyor ibufort diye birsey verdi 4 saat arayla onu kullandım fayda etti şükür
Deleted33000 48sibel evet canım bana da doktorum söylemişti bu şekilde işe yarar diye sevindim ateşin düşmesine