ayaavaa gozbebeklerim2 gebe misiniz BM’de boş gebelikten kürtaj oldum bekliyorum korumadım hiç iki adet gördüm üçüncü bekledim 30 mayısta oldum kürtajı gebelik ne zaman olur bir adetten sonra korunmadım hala gebelik yok üçüncü adetim bekliyorum inila gebe okurum
yaseminerten gozbebeklerim2 nerde kürtaj oldunuz özel mi devlet mi bir de lokal anestezi mi genel anestezi e
gozbebeklerim2 kokyar kese önce düzgündü sonrasında etrafı kan toplamıştı bozuluyodu yani yolk saç bunla ilgili bı bilgim yok oluşmuş olsaydı Dr derdi
Miraclem 7+5 im benimde kese var bebek yok doktor kürtaj dedi. Bekleyeyim mi ? Bir de devlette mi oldunuz acaba?
Ezgdfne Ben Dr 6+6 haftalık görünüyor adete göre ama yedı haftalık kese böyle olmaz dedi hemen kürtaj olman lazım dedi doktor:(
gozbebeklerim2 Ezgdfne benim keseyle ilgili bir bilgim yok nasıl gorunmesiyle vs ama benim kese vardı büyümesi yavaştı içi boştu
Miraclem Ezgdfne kese şekli düzensiz yani şekli bozukmuş 19 mm . Sat göre uyumlu da değilmiş. Normalde 7+6 bugün 6+4 gozukuyormus
Ezgdfne Miraclem ben mm olarak bıkmıyorum ama bana da yedi haftalık kese böyle olmaz dedi küçük dedi haftasına göre
Miraclem Devlet hastanesinde mi oldunuz ? Bir de vakumlu kürtaj varmis ondan mi oldunuz acaba ? Cok gecmis olsun ben de olacağım o yüzden soruyorum
yaseminerten Miraclem yarın bende olacağım devlet hastanesinde 10dk bir işlem dediler ama korkuyorum sormayı unuttum bugün öğrenebilirsem öğrenicem genel anestezi istiyorum ben hiç hissetmeyim diye
yaseminerten gozbebeklerim2 bende devlette oldum Ağustos ayındaki mesajdı ağustosta kürtaj oldum ilk bebeğimi kaybettim Ocak ayında 2.bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 😞