Ecem_P Miraw dondurma anlık kesiyor buz yemek istiyorum sürekli midemden çok boğazımda oluyor yanma anlamadım
Polyanna35 Ecem_P Ekşi yeşil elma, salatalık, limonlu maden suyu, laktozsuz ballı süt doğal denediklerim; etki etmezse son çare gaviskon. Eczaneden direkt alabilirsin içmenle Allah ın izniyle hemen geçiriyor tadı da çok güzel mentollü
Ecem_P Polyanna35 gaviskon yazdırmayı düşündüm ben de ebe arkadaşım var bebeğe geçmiyor zararı yok içebilirsin demişti. Onun dışında da sütü mutlaka deneyeceğim 🙏
penbe_karisi Ecem_P bugün mahvoldum mide yanmasına direk buzlu süt içtim soğuk o var ya çok iyi geldi denemeni tavsiye ederim anında geçiriyor bir bardak dolusu böyle
Polyanna35 Ecem_P Laktozsuz içersen bir şey eklemene gerek duymazsın onlar daha şekerli lezzetli olur hem de bağırsaklarını bozmaz. Bal ya da mız ekleyebilirsin ama inan sade içersin rahatlama hissini hissediceksin 😁 ılık diyorlar ama soğuk dene kesinlikle.
ikimelekannesi___ Ecem_P ben süt içince yatışıyor Soda içince iyice rahatlıyorum geçiyor yani Birde karbonatlı suyu çok duydum iyi geliyormuş
Mavispembis1_ Su içsem yanıyor bu yüzden yemek yemeye küstüm hiçbir yemek bana lezzetli gelmiyor nefret ettim yanma işinden. Süt soda önermişler zaten ama bu karbonatlı öneren arkadaşı dinle gerçekten faydası var ve bir kere yapınca baya bir götürüyor
Ecem_P threebaby_mom herkes sütü çok söylemiş bi deneyin isterseniz yoğurt demişler onu denedim hafifletmişti çok zor gerçekten 🥲