Pelinizm Sewo tugcesakir33 kızlar aklımdasınız ama yazamadım yaa🙄 Öyle bi uyku hali varki üzerimde başımı kaldıramıyorum 🙄Bende sıkıntı yok aynıyım sizler nasılsınız bakiiim? Semra'cım çıktın mı eve nedir son durum ?
Sewo Pelinizm evdeyim canim uykun varsa yat gitsin zaman gecer😀 bizde whatsap grubu kurduk kizlarla bayagi güzel oldu
Pelinizm Sewo Yatıyorum zaten 😂😂😂 ama çok ilginç sanırım baştaki belirtilere dönüyoruz artık😂Aaa ne güzel olmuş valla
Pelinizm Sewo Hala kanıyor orası yara kapanmadı canım.Ama normal öyle hemen kapanacak bi yara değildi yaa dedim ya düşünmüyorum geçeceği zaman geçsin stres yaptığımda bebeğimi hissetmedim iki gün o şeyin yüzünden 😬😬😬
Pelinizm Sewo Sivilce dersek baya yumuşak bi tanımlama olur canım 😬 Bu başka bşy yaaa bi insan vücudu bunu nasıl yapabilir diyor eşim hala🙄
Sewo Pelinizm 😀😀 eee gebelik okulu nasıl gidiyor peki. Ay yotube den 29 haftalik bebk videossuna bak cok tatli saçları çıkıyormuş bu hafta bizimkilerin
Pelinizm Sewo Evet bugün öğlen izledim yaaa hatta ağladım izlerken o videoya bile 😂😂😂Çok güzel gidiyor canım yaaa cumaları gidiyorum işte.Geçen hafta nasıl yıkayacağımızı gazını nasıl çıkaracağımızı nasıl emzireceğimizi falan öğrendik çok keyifli 🙈
Pelinizm AlininAysesii Benimde başı aşağıda ayakları yukarda canım tekmeleri sağ yanımda hissediyorum.Döner seninde daha çok erken merak etme şimdiden belli olmaz o
AlininAysesii Sewo Ne dedi peki doktor, nasılsın canım. Ben de bebeğin dönmesi için dinlenmeye başlicam bugün, bakalım işe yarayacak mı
Sewo AlininAysesii canım birsey diyemiyolar ne olur bilemeyiz diyolar her an gelebilir de gelmeyebilir de açıklık var diye tabi risk fazla. Ama yatıyorum ben inanıyorum bekleyecek oglum
Sewo Pelinizm pelin birsey soracam benim bas asagida ayaklar solda hep.hic sagda olmuyo ayaklar senin nasil