tugcesakir33 Sewo benım yok instagram sana kardeşim eczane no verecem ondan Benim no mu al cnm olurmu
Suleetan Yasemincifci bende 27+6 yım son 85 oda 19 haziranda doluyor benmi yanlış hesaplıyorum acaba?
Pelinizm Sewo tugcesakir33 kızlar aklımdasınız ama yazamadım yaa🙄 Öyle bi uyku hali varki üzerimde başımı kaldıramıyorum 🙄Bende sıkıntı yok aynıyım sizler nasılsınız bakiiim? Semra'cım çıktın mı eve nedir son durum ?
AlininAysesii tugcesakir33 İyiyim canım, bugün muayeneye gittim. 1326 gr 38 cm ve 29+4’üz. Karın çevresi 8 gün geriden geliyor ama boyu uzun, doktor bebeğin ters olduğunu söyledi. Ters olması biraz canımı sıktı
tugcesakir33 AlininAysesii oyyy maşallah iyi işte bak sıkıntı yapma tersliği o daha döner kuzum sahan önümüzde zaman da var döner inş iyi olsun da sevindim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
AlininAysesii tugcesakir33 sizin kilo ne alemde canım? Pozisyonu nasıl? İnşallah döner. Doktor biraz geriden geliyor kilosu ama önemli bi durum söz konusu değil şu an dedi. Tahmini doğum 7 Haziran 🙈
tugcesakir33 AlininAysesii ben en son 27 haftada gittim 1230 dedi 34 cm di benım haftaya randevu 4 Nisa’n ama Cumartesi ugrıcam dr a iğne icin ihtiyaç varmı diye bakacak benım eş asagida daha yukarı cıkmamıs ama ters te olsa sorun değil mecbur sezaryen benım