Pelinizm Sewo Aynen canım yarın gidecektim de eşim yok gece gelicek taaa 🙄Sonraki güne yine böyle olursa gitcem bakalım
Atarlianne Pelinizm dün biraz fazla yürüdüm ondan olabilir mi bilmiyorum. Karnımın yapısı zayıf oldugumdan dardı galiba. Büyüyünce bana kasılma gibi mi geliyo onuda bilmiyorum
Pelinizm Atarlianne Muhtemelen ondandır canım fazla yorulunca bende de oluyor karnımın içinden sanki ip geriliyor gibi oluyor.tabi çok dayanılmaz olursa git doktora falan ama ağrı illaki oluyor ya endişelenme çok🙄
anneeylul Merhaba.. 1 haftadr suren sol kalca boslugumda kramplarim oluyor. Bi anda saplaniyor agri. Yatarkende oyle .. Oyleki yuruyemiyorum oturamiyorum kalkamiyorum o derece zorluyor. Doktorum kilo almandan kaynaklaniyo dedi. 7 kilo aldim simdiye kadar ama anlamadm:( canim cok aciyor. Boyle olan var mi. 24+1 m
Pelinizm Atarlianne İyi bari çok şükür 🙈 Artık ağırlaşıyoruz oyüzden daha dikkat etmek lazım bende dün yürüyüş yapayım dedim herzaman 7km falan yürüyordum sıkıntısız dün yürüyemedim yolun ortasında kaldım yaaa kaç kez dinlendim 😂
Sewo Pelinizm canim evet 3. Trimester e girdik. Ama hic zaman gecmiyor daha 7 aylik olmaya 3 hafta var
Pelinizm tugcesakir33 27+2 yiz 3.trimester yazıyor.Valla ağırlık var üzerimde uzanıyorum hep ağrıyor kasığımda çıkan o şey neyse🙄Sen nasılsın canım?
Pelinizm Sewo Öyle mi oluyor (7,8,9) 3.trimester diye geçmiyor mu bi anlayamadım zaten şu ay meselesini🙄
Pelinizm Sewo Valla bugün bende hep yattım bana da geçmedi hiç canım tv desen biyerden sonra oda sıkıyor🙄Allah kolaylık versin sana yaa🙄🙄🙄