Pelinizm tugcesakir33 İyi canım normal baktı işte prosedür gereği bunlar.O değilde kaşığımda çıkan şey beni mahfettti resmen canım orda atıyor yaa😩😩😩offff bşy bitiyor bişy başlıyor
Sewo tugcesakir33 canım bu ara gunduz ne konuşsam rüyamda görüyorum. Müge anliyi izlemiştim biraz uyudum rüyamda full gördüm 😀😀 bide sağ kasık in hemen yani yumusak yer ağrıyor dünden gecmedi haftaya pazartesi randevum var insallah önemli birsey değildir
tugcesakir33 Sewo psikolojik oluyor rüyalar bende kafama ne taksam görüyorum 🙈inş ciddi bişey değildir agrın kuzum benim de dün sağ kasık tarafıma bir bıçak saplanır gibi batıyordu nefes alamadım
Sewo tugcesakir33 valla kasılmam gene var rahmimin sag sol her iki tarafina ağrı giriyor bayagi uzun geçmiyor.
Pelinizm Sewo Ben ağrıyla cebelleşiyorum yürüyemiyorum yaa öyle lanet biyerde çamaşır giymesem bi dert giysem bi dert 😩😩😩offffff
Pelinizm Sewo Aynen canım yarın gidecektim de eşim yok gece gelicek taaa 🙄Sonraki güne yine böyle olursa gitcem bakalım
Atarlianne Kızlar bende bel agrısı başladı sonra adet sancısı gibi başladı normalmidir. Sizde de olan varmı..