tugcesakir33 Pelinizm bende yiyorum salam değil sucuk genelde yiyorum iyice pişince bişey olmaz demişti dr um
Sewo tugcesakir33 @Pelinizm selam kızlar ya siz ağdayı nasil yapıyorsunuz göbeğim den göremiyorum bugun zor bela yaptım bir daha ki ay nasil yaparım bilmiyorum
tugcesakir33 Sewo benım baya 3 4 senedir gittiğim bi yer var tek bayan kuaför değil bakım salonu alıştım o yüzden bende başka yere gidemem oyle
tugcesakir33 Sewo 27 Hafta diye biliyorum kuzum az kaldı 😍😍ay yemek yapıyorum bi yapıyorum bi oturuyorum belim çok agıryor 😞😞sen nasılsın bugün
tugcesakir33 Sewo sabah eşim Tuğçe rengin sapsarı dedi bi tansiyon ab bak dedi ben düşük sanıyordum actım çünkü bi Baltık 16:9 😞
Sewo tugcesakir33 bende yatıyom agda yaptım ya benim için büyük egzersiz oldu.. kolay gelsin canım benim
Sewo Krispiim16 Pelinizm tugcesakir33 AlininAysesii Kızlar bir mantık yürüttüm gülmeyin lütfen bi düşünün belki doğruluk payi vardır 😀🙈 simdi benim erken dogum riskim var ya doktor bol su ic dedi gerçekten su ictigimden beri bebegim yukari çıkmaya başladı . Bende söyle düşündüm acaba cok su içince surekli idrar torbasi sisiyor bebegi sıkıştırıp yukari itiyor olabilir mi🙄🙈😀😀
tugcesakir33 Krispiim16 kuzum yazacaktım whatsaptan nasılsın diye bir fırsat olmadı bugün sabah kötüydüm şimdi iyi sen