Pelinizm Sewo Evet Allah korusun aman sende dikkat et canim🙏🏻 Yok alamıcam artık kimseyi valla napayım kıramıyorum bşy yapmııım diyorum duramıyorum da oyüzden hep bunlar😩
Pelinizm Sewo Yarın saat 14:00 de gebelik kursuna gitcem bakalım çok merak ediyorum yaaa🙈🙈🙈😂anlatırım bitince size de
Pelinizm Sewo Sağol canım seninde kutlu olsun aaaaa aynı zamanda bugün benim kına gecesi yıldönümüm🙈🙈🙈15inde de evlilik yıldönümümüzzzz🙈👰🏻
Pelinizm Sewo Sağol canım hepimizinde inşşş🙏🏻🙏🏻🙏🏻Benim gözler kapanıyor uyuyiim artık haydi iyi geceler 🌸 Tatlı rüyalar bize inşşşş saçma rüyalar görmeyiz yine😂😂😂Sabah grş canım 🌸😴
AlininAysesii Sewo Çok teşekkür ederim canım sağolasın inşallah, hayır tercih yaptık yalnızca ama maalesef doğumdan sonra belli olacak. O zamana kadar göçebeyim 🙈
Pelinizm tugcesakir33 Günaydın canım bugünkü kahvaltım 1 yumurta ,2 dlim peynir ,5 zeytin, salatalık, 1 dilim tambuğday ekmeği,2 ceviz,3dlm salam🙄2 saat sonra muzlu süt içcem
tugcesakir33 Pelinizm günaydın salam hariç ayni şeyleri yemişiz 😊😊zayıflama değilde kilo almasam yeter
Pelinizm tugcesakir33 Salama da dayanamadım yaa iyce pişirip yedim🙄 Yarına yemem onu da 👍 Aynen kilo almasak yeter valla hadi bakalım hayırlısı bugün gebe okuluna gitcem biraz var evle mesafesi yürücem oraya da hareket olur 🙈
tugcesakir33 Pelinizm benım eşimde önce üni okutmam dedi okursa da aynı şehir olsun diyor bana bunların bişsyini saklama diyor kızların 🙈🙈🙈😀
Pelinizm tugcesakir33 Aynı aynı bizimki doğmadan böyleyse doğunca nolur bakalım 😂 Anneler hep arada kalır derlerdi ya şimdi daha iyi anlıyorum valla
tugcesakir33 Pelinizm benım dr umun muayneasneşnde Cuma Pazar gebelık eğitimi var da ben gidermiyorum bir git bakalım nasıl geçecek cnm bizede yaz
Sewo tugcesakir33 @Pelinizm selam kızlar ya siz ağdayı nasil yapıyorsunuz göbeğim den göremiyorum bugun zor bela yaptım bir daha ki ay nasil yaparım bilmiyorum
tugcesakir33 Pelinizm bende yiyorum salam değil sucuk genelde yiyorum iyice pişince bişey olmaz demişti dr um