Sewo BMA canım tam bilmiyorum ama postlarda okumuştum google dan hızlı resim e girip resim yükleyip link i kopyalayıp buraya gönderiyorsun link i sanırım böyle demislerdi🙄😁
BMA Sewo https://i.hizliresim.com/0Ra86L.jpg bu kapi susunu yaptim ama herkes niye yaptin alsaydin dedi ben cok ugrastim begendim ama bilmiyorumki herkes disardan aliyor ben kendi ellerimle yapim dedim keçeden yaptim yuvarlagini bile evde yaptim
tugbaozdemirkan41 Mucizemiz4735 benim de gecen gun oyle olmustu. Korkmustum. Tatli biseyler atistirip sessiz bi ortamda yatin sola dönüp. Elinizi karniniza koyun
Sewo BMA canım cok güzel olmuş eline saglik cinsiyet neydi. Tek sorun siyah renk olmasaydi pembe yada mavi olsaydi daha dikkat cekici olurdu. Ama güzel olmus inan hazır süsler le ayni
BMA Sewo defter canim doktora gittigim resim aldikca doktorun dedikldrini falan yaziyorum hatira olsun diye
BMA Sewo bikac seyi bende erteledim simdi yaziyorum🤦🏻♀️ ama cok eglenceli çalışıyordum aslinda ondan yapamiyordum
Krispiim16 Bebekim123 aynen bugün muhteşem bir hava var kaynanama geldim bir saat yürüyüş yaptık şimdi eve geldik yemek yicez 😂😂
Pelinizm Sewo Geldim canım kuaföre gittim bugün ağdaya ohhh miss oldum yaa ordan arkadaşıma gittim kahve içmeye şimdide yemeğin pişmesini bekliyom geç kaldım bugün 😂🙈Sen naptın canım nasıl gidiyor? tugcesakir33
Pelinizm Sewo Sağol canımmm 🙈Aslında bşyler atıştırmıştım oyüzden daha acıkmadık canım ne sorcam balıktan tiksinmen geçti mi tamamen yiyebiliyormusun artık ?