tugcesakir33 Krispiim16 teksin ya ondan bana da gün yetmıyor görğmcemın kursu var sitede öğretmen mefruşat ev süsleme tekstil lina yi uyutunca ineyim diyorum Ela’ya bırakıp yok firsat olmuyor yemek ti işti ödev di bitmıor valla
tugcesakir33 Krispiim16 aynen yok ondan kilo almadım fazla oturtamıyorum kiii 5 dk aman olsun napalım hersey çocuklar için dün durumda ki yanımda görümcem diii🙈🙈😀
Pelinizm Sewo Geldim canım kuaföre gittim bugün ağdaya ohhh miss oldum yaa ordan arkadaşıma gittim kahve içmeye şimdide yemeğin pişmesini bekliyom geç kaldım bugün 😂🙈Sen naptın canım nasıl gidiyor? tugcesakir33
Bebekim123 tugcesakir33 Mezitli Akdeniz mahallesi diye geçiyordu canım yol üzerinde martı otelin karşısında 😍
Bebekim123 Sewo evet yaaa sorma canım 🤦🏻♀️ Ama ben bebek iki yaşına gelene kadar çalışmayacağım sanırım canım şuan net bir şey yok ama bebeği bırakacağım kimse yok olsa da eşim istemiyor
Elifesma Kızlar nasılsınız benim doğumum ne zaman bilmiyorum tam tarihini ama bişey sorucam 24+5 haftalığım ama kasıklarımda mı genitalimdemi bi agrı var sanki genitali aşağı çekiyo bişey geceleride çok ağrım oluyor birde oturuyoken birden kalkıp yürüyünce çok canım yanıyo bişeyler kopuyo sanki temizlik yaparken de zorlanıyorum normal mi bu haftalarda ? bu agrılar?
Krispiim16 Bebekim123 aynen bugün muhteşem bir hava var kaynanama geldim bir saat yürüyüş yaptık şimdi eve geldik yemek yicez 😂😂
Sewo Bebekim123 benimde eşim ücretsiz e ayrıl diyo ama benim okul eve yürüyerek 15 dakika. Annem var kayinvalidem var okul da 15 saat sadece dersim var niyr gitmeyeyim ki. Hele sag salim dogsun ikna edecem esimi
Bebekim123 Sewo aaaa süper senin ki canım bizim okul çok büyük branşta hepimizin 30 saat 🤦🏻♀️ Okulumda uzak iki otobüs kullanıyorum bende istemiyorum doğrusu ama iki yaşına kadar değil en azından bir şimdiden iyi kreş arayışındayım
tugbaozdemirkan41 Mucizemiz4735 normaldir bence canim. Benim de bazen cok hareketli. Bazen de gunde bikac kez ancak.
Sewo BMA canım tam bilmiyorum ama postlarda okumuştum google dan hızlı resim e girip resim yükleyip link i kopyalayıp buraya gönderiyorsun link i sanırım böyle demislerdi🙄😁