Sss1947 prenses99 az önce benim yazdığım değer 332 olan yanlıştı ama 4 haftalıkken benim değerim 120-130 arası bişeydi hamile olduğumu o zaman öğrenmiştim sizinki çok aşırı yüksek
Bebegimgeliyor10 Aysima51 2 gün önce haber vermiştim sada hatırladın mi canım inşallah diorum hayırlısı diyorum cuma yine vericem herşeyde vardır bir hayır 🙏🏿😌
Aysima51 Bebegimgeliyor10 bence kimyasalı düşünme benimki seninkinden kaç kaç düşük ben bile düşünmüyorum kafana takma güzel olacak cuma kafanı rahatlatacak değer cıkacak
1tosbikannesi Bebegimgeliyor10 2 katı ya da %60 artış olması gerekiyor sizinki biraz sınırda gibi kimyasal denemez siz iki gün sonra tekrar kan verin mutlaka iyi düşünün 🌸
1789900987 prenses99 ikiz gebelik ol a ihtimali var doktora gidince sor canım ikiz gebelik olunca yüksek değer çikar benimde 4 haftalıkken 780 çıkmıştı galiba senin ki baya yüksek hadi hahırlı olsun ikiz var mı hiç ailenizde
Masalminik 1789900987 ay öyle bi şey mi var 😱 benim 5+5 de 20 bin küsür çıktı normal mi yoksa fazla mı sizce
Bebegimgeliyor10 Aysima51 iyiki varsın canım desteğin için teşekkür ederim cuma inşallah dediğin gibi olacak 💞
Kikiriki Bebegimgeliyor10 canım moralini yüksek tut ablamın değeri %55 gibi artmıştı bizde kimyasal diye çok üzülmüştük bir sonrakinde %70 vs arttı çok şükür şu an 3 yaşında 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🌸🌸🌸
Bebegimgeliyor10 Kikiriki böyle mucizelere o kadar ihtiyacım varmı anlatamam inşallah cuma kan değerim gerektiği kadar artar canım çok saik 💞
prenses99 1789900987 tesekkur ederim canim deger yuksek oluncan bebegin gelisimimi guzel demek oluyor
Kikiriki Bebegimgeliyor10 Gözünüzaydın çok çok çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah çok mutlu oldum 🥹🙏🏽🫂