Bebegimgeliyor10 2 gün önce 11.47 de kan verdim beta değerim 547 çıktı çok sevinmiştim Bugün tekrar 09.45 de kan testi verdim ve beta değerim 818 çıktı 2 kat artış yok bu kötüye işaret sanki ya çok kötüyüm yinemi kimyasal 🥹🥹🥹🥹 cuma tekrar kan tahlili istedi doktorum
Sss1947 Bebegimgeliyor10 4 haftalıkken 123 7 haftalıkken 332 ydi doktor gayet normal demişti bilemedim sizi
Bulutlarda Bebegimgeliyor10 %60 artması gerekiyor sizinki sınırda yani kimyasal denilemez iyiyi düşünmeye çalışın inşallah cuma güzel artış görürsünüz 🙏
Bebegimgeliyor10 Sss1947 inşallah normaldir canım ya ama senin bu değerler çok düşük degilmi 7 haftada özellikle 332
Bebegimgeliyor10 Bulutlarda iyi düşünmeye çalışıyorum ama daha önce kimyasal yaşadım o yüzden aynı şey diye çok korkuyorum cuma yine vericem 🥹
Bebegimgeliyor10 Moz canım canım inşallah o 2 saatten dolayıdır ya cuma yine vericem ama bilmiyorum artık ne düşüneceğini şaşırdım oysaki o kadar sevinmiştim ki 😭🥹
Bebegimgeliyor10 yourpariah evet aynı yerde verdim ama bütün kan değerlerine baktırdım aç gitmiştim bilmiyorum etki edermi 🥹
yourpariah Bebegimgeliyor10 anlıyorum seni kuzum ama bence şimdiden stres yapma iyi düşünmeye çalış zaten %60 artsa da oluyormus direkt kimyasal diyemeyiz bence 2 gün sonra tekrar verirsin. bi de kimyasal gebelikte 700 lere kadar çıkmazdı diye düşünüyorum 🥹
Bebegimgeliyor10 yourpariah bu seferde dış gebelik stresi sarıyor beni 🥹Hayırlısı artık canım 10 aydır ilk pozitifi görmüştüm 1.5 senede 1 boş bir kimyasal yaşadım Herşey Allah’tan artık 🙏🏿
Sss1947 prenses99 az önce benim yazdığım değer 332 olan yanlıştı ama 4 haftalıkken benim değerim 120-130 arası bişeydi hamile olduğumu o zaman öğrenmiştim sizinki çok aşırı yüksek
1789900987 prenses99 ikiz gebelik ol a ihtimali var doktora gidince sor canım ikiz gebelik olunca yüksek değer çikar benimde 4 haftalıkken 780 çıkmıştı galiba senin ki baya yüksek hadi hahırlı olsun ikiz var mı hiç ailenizde
Bebegimgeliyor10 Aysima51 2 gün önce haber vermiştim sada hatırladın mi canım inşallah diorum hayırlısı diyorum cuma yine vericem herşeyde vardır bir hayır 🙏🏿😌