dedimolabilirrr rojda14 canım benim kolay değil bir can gidiyor senden sonuçta ama bir doktor söylemişti bana da sağlıklı olmayan bebeklerde tutunamazmış genelde demekki sağlığı yerinde değildi kendi gitmeyi tercih etti böyle düşün sağlıklı bebek her türlü tutunuyor ❤️
rojda14 dedimolabilirrr evet dedi doktor bana . engelli oldugunu hisedince sağlıklı olmadığını hissedince anne karnında kendini imha ediyormuş 😔 allahım dayanma gücü versin😒
rojda14 Cicilininkini çok haklısın elimde degil allahım sanada sag salim dogmasını nasip etsin 🤲🏼Zamanla acım hafifler inşallah 😔
meryys rojda14 Hemen hemen aynıyız bende 12+3 de kürtaj oldum, ben biraz toparlayınca özelde trombofili paneli baktırdım pıhtılaşma var mi diye sizde baktırın isterseniz biraz kendinizi toparlayınca
rojda14 meryys kendimi toparlayınca inşallah baktıracam😔 ayyy canım benim anlarsın halimden kürtaj olacam çok korkuyorum 😭
meryys rojda14 Anestezi ile mi olacaksınız hiç bir şey hissetmemistim işlemden sonrada çok hafif agri arada oldu adet ağrısından az bi agri öncesi daha zordu çok ağladım en son sakinleştirici vurdular gerisi yok bende çok beklemiştik bizde 11+2de fetal dna vermiştim sonra cinsiyetini öğrendim felan . Kabullenince toparlamaya başladım yaşamamız gerekiyormuş yaşadık…
rojda14 meryys Anestezi ile olacak inşallah yarın biran önce biter 😔 yinede korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah 😔
Fuunndaaa Başınız sağolsun benimde 30.haftalıkken kalbi durmuştu üstelik sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım çok çok zordu, Allah sabır versin sizlere inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
Baahaar Fuunndaaa başınız sağolsun 1 hafta önce 34+2 kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim çok zor çok acı😢😢 siz tekrar hamile kaldınızmı acaba
Anonim3400 rojda14 başınız sağ olsun ahirette size şefaatçi olacaklar üzülmeyin diyemem üzülürsünüz tabi ama çok ağlayıp harap etmeyin kendinizi imtihan dünyası sizin de imtihanınız böyleymiş Rabbim gönlünüzdekini tez vakitte kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻 💕
rojda14 Anonim3400 allah razı olsun amin inşallah üzülmemek elde degil 😔 İlk defa kürtaj olacam çok korktum anestezi ile olsada
Moz rojda14 pıhtılaşma olabilir benim de 2 kürtajım var biri kalp durması Allah bir daha yaşatmasın bu durumu. Sağlıklı gebelikler bebekler nasip eylesin
FatmaZehra06 @rojda14 Bende yaşadım canım çok gecmıs olsun Rabbım bı daha yaşatmasın ınsallah Rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasıp etsın canım