Herseydenbiktim myangelson Ay çok doğru askim bide bazıları yürürken bile o kadar hızlı ki yetisemiyorsub😂
Herseydenbiktim Yusufunannesi_ Ay valla bilmiyorum ki balkonu acik bırakayım dedim telefonda burada takılırken gördüğüm gibi kaçtım sonra bi fotoğraf cekim dedim çekemedim bile zlwjdkaxk geçti sukur
Yusufunannesi_ Herseydenbiktim yaa ben de öyleyim. Böcek görürsem evin anahtarını verip kaçarım, mutlu mesut yaşasın
yagmurandrmk Herseydenbiktim gebelik takibi olayları canım gelme şansım olmamıştı bu zamana kadar bide düzenli baş ağrım var 4 gündür onu sormak istiyorum 🤲♥️ iyiyiz çok şükür
bymiraymom Herseydenbiktim alman hamam böceğine çok benziyor zıplamazlar sadece hızlı yürür bence bi an önce kafasına vur terliği korkma 😅
Herseydenbiktim bymiraymom Ay evet baktım googleden ona çok benziyor ama bu değişik büyük bi şeydi çözemedim bulamadım da adını sanını😂 teşekkür ederim 💖
yagmurandrmk Herseydenbiktim sağlık ocağında korkuttu ebe birazcık şu an hasteneye gidiyorum inşallah bir şey çıkmaz diye ümit ediyorum 🥹
Durumay1 Herseydenbiktim sizin yine iyi benim kertenkele girmişti ani bir kalp krizi yaşadım gece 😅ilaçla öldürüp eşime attırdım
Herseydenbiktim Burnosunn_annesi Hallettim hayatim hallettim cok sukur o gördüğüm an bi gittim geldim sadece 😂😂
Herseydenbiktim Durumay1 Kız bana da küçük kertenkele geldi evi ayağı kaldırdım onu da Süpürgeyle çekip atmıştık hemen 😂😂 o yüzden odalarimin pencerelerini cok acik tutmam arka taraf bahçe olduğu için domestoslu su döküyorum hep 🤦🏻♀️😂