Dadas Herseydenbiktim inşallah zıplayan birşey değildir. Bir chat gbt ye sorsana aşkım neymiş 🥺 Geçen benim evede girdi zıplayan birşeydi tüm cesaretimi toplayarak terlikle yapıştırdim bir tane 😂 sonra öldürdüm diye üzüldüm 🤦♀️😂
Herseydenbiktim Dadas Askkiimm o yok ki bende korkudan çekemedim de salon kapısının önüne attim ciko yedim hala o cesaret gelmedi. Gittim kocamı aradim panik bi sekilde o da doğuruyorum sandi herhalde xpwjrksdk böcek girdi diyince bağırdı bana zaten kinlendim bu böceğe 😂
myangelson Herseydenbiktim o nasıl birşey ya belli de olmuyor 😩 ben de zıplayan uçan böceklerden çok korkarım Diyarbakır’da otururken eve çekirge girmişti büyüktü 😱😱😱
Herseydenbiktim myangelson Kiz ben arka odami açmıştım banada girmişti ilk evlendiğimde esim gelene kadar orası kapalı kalmisti 😂 valla kimine abartı geliyor ama cidden küçük hamam böceği bile olsa ayaklarıma bi değişik sey oluyor hareket edemiyorum
asil15 Herseydenbiktim canım korkma çekirge gibi bir şey zararsızdır oda birseymi ben sabah sabah kocaman yılan gördüm ufak böceklere alıştım artık 😅
Herseydenbiktim asil15 Ayyy ben bunda böyle öldüm bittim yılan görsem ne yapardım halimi bilmiyorum 😂 Helal olsun sana vallaa
Herseydenbiktim yagmurandrmk Ay geçmiş olsun hayatim inşAllah iyisindir. Daha oturuyorum valla 😂😂 yapicam
yagmurandrmk Herseydenbiktim gebelik takibi olayları canım gelme şansım olmamıştı bu zamana kadar bide düzenli baş ağrım var 4 gündür onu sormak istiyorum 🤲♥️ iyiyiz çok şükür
melikeyimmmmm Herseydenbiktim Umarım böcek tarafından esir alınmamışsındır o neydi öyle 😰 son durum nedir 😂😂
Herseydenbiktim melikeyimmmmm Alındım valla odaya giremiyorum pejfksfj kapının önünde oturuyorum arada bakıyorum sesi geliyor tık tık diye bi yere tırmanıyor herhalde anlamasim ki
asil15 Herseydenbiktim alıştım canım sözde alanyada yaşıyorum ama çaktırma heryer yılan böcek😅muz agci çok fazla ya ondan çok var burda şu dökünce kayboluyorlar😅
Herseydenbiktim asil15 Ayyy kolay gelsin hayatim sana valla zor 🥹 asil15 Sirke iyi gelirse hemen yapicam Ayyy hallettim bu arada basardim basardimm
Herseydenbiktim Blueeberryy Basardiiiimm hayaattim süpürgeyle çektim sonra hemen boşalttım icini poşete koyup disari çöpe attım bunlari yapana kadar öldüm dirildim cikicak diye 😂😂
Herseydenbiktim Bu süreçte yanımda olan arkadaşlarimaaa çok teşekkür ederim 😂 benim için çok zorluydu amaaaa basarddiiimm 😂😂💖💖