minigimleseruven Kizlar ya uygun fiyatlı ama güzel böyle isimli hastane çıkışı yaptırdığınız sayfalar varsa yazar mısınız :)
cakirbebek minigimleseruven eylulbebe sayfasından yaptirdim kargoda su an yastık +10 lu hastane cikisi 2100 tl yaptırdım
tahamommy minigimleseruven ben baskı değil de işleme olarak yaptırdım baskılar yıkandıkça soyulma yapabilir birde müslin yaptırdım ve kalın baya kumaşı, instagramda zeelykids
Senem10 minigimleseruven Instagramda insta.bebe.giyim diye bir sayfa var orda yapmıştım kumaşları güzeldi beklediğimden daha iyi geldi hatta şu an 1150₺ falan isteğe göre kundak yastıkta sipariş edebiliyosn
minigimleseruven rummglmz sadece isimli tulum ve şapka alsam nasıl olur sizce , yastık battaniye filan yatırmak istemiyorum
minigimleseruven cavbella sordum sadece tulum ve şapka 700₺ dedi bilemedim ya pahalı geldi acaba piyasa böyle mi pek anlayamadım 😅
cavbella minigimleseruven bana da çok uygun geldi. Ben yaptırmadım ama piyasaya bakınca uygun ve yeterli bence illa battaniye yastık vs de olacak diye bir şey yok
tugba6333 @minigimleseruven aşkım bende yaptırdım Müslin tulum,müslin alt üst,müslin battaniye ve şapkası kargoyla beraber 2 bine patladı bana
tugba6333 @Ozuzun benim bebiş Eylül sonu Ekim başı gibi gelcek müslin çok hoşuma gittiği için ondan yaptırmak istiyordum hep 4 katlı muslinler var şu an ondan yaptırdım
Eyllullu minigimleseruven https://ty.gl/hneywc3mqcm76 ben bunu yaptırdım, dokusu filan çook güzel. Müslin kumaş diye ince ilur diye korkmuştum ama 5 kat olduğu için gayet de kalın geldi. Yazı tipi rengi filan da kendin seciyosun
donmez685 Eyllullu bende bunu çok beğendim daha uygunu var mı diye arayıştayım ama bulamadım bunu alacağım galiba ❤️ bir de bunun yanına müslin yastık kılıfı yaptırmak istiyorum siz yaptırdınız mı acaba