Ajaokapaalal Kızlar kanamam başladı ama ped dolduracak kadar değil , geçen hafta beta 23 bin bugün 14 bine düşmüş başıma gelen oldu mu hiç ona rağmen hamileliği devam edem kontrolüm cuma günüydü kalp atışını duymak için gidecektim
Parinas Ajaokapaalal muayene olmadan bişey demesi zor. Çok yüksek değerler bu değerlerden sonra bhcg bakılmayacağını yanıltabileceğini söylüyor doktorlar. Ama kanama olması da sıkıntı. Özellikle kırmızı renk aktif kanamaysa. Bence bi acile gidin ultrasonla bakılsın
maviportakal_ Ajaokapaalal bebek göründükten sonra beta bakılmıyor ya düşüyorsa da hiçbirimizin haberi olmamıştır muhtemelen
mevamam Ajaokapaalal ben 6. Haftadayım benim de üç gündür kanamam var kırmızı adet gibi ye dündü ama çok yoğun değil doktor kese gördü 7-8 mm dediler bebek tam göremedi oluşacak heralde surda falan dedi . Ama kesemi sağlıklı görmedi %80 düşer dedi
Ajaokapaalal mrp2023 evet görünmüştü geçen hafta bebekte görülmüştü 4 mm den 6 mm olmuştu kalp atışını bekliyorduk cuma günü gidecektik
Ajaokapaalal Parinas gittim kanaman çok değil pıhtı da büyük değil dedi ve gönderdi. Düşük kanaması böyle olmaz dedi ağrım da yoktu
Parinas Ajaokapaalal belki kanama alanı vardır. Progestan başlatsalar keşke. Bende ilk gebeliğimde bilmiyordum. Lekelenmelerim oluyordu. Doktora bhcg bakabilir miyiz demiştim. Kese görüldükten sonra bakılmaz bhcg dalgalanma yapar daha çok kafa karıştırır demişti.
aycicek_ Ajaokapaalal ultrasonla bakmadan mo gönderdi. Kesenin şeklinin bozulup bozukmadıpını ultrasona bakmadan anlayamaz bence hemen başka bi doktora gidşn.
mrp2023 Ajaokapaalal betayı başka yerde baktırdıysan ondanda fark eder, kanama bazen olabiliyor bebek sağlıklı oluyor
maviportakal_ Ajaokapaalal korkmayın korkmayın stres şuan sizin için daha zararlı ilk başlarda kanama yaşayan çok kadın var az bir şey geldi diyorsunuz bende ilk haftalarda kahverengi lekenlenme yaşadım progestan kullanıyordum 1 haftada bitti lekelenmem 13. Haftaya kadar kullandım ilacı