senaaaaaaaaaa Kızlar açıkça yazıyorum kusura bakmayın lütfen ama çok kötü ishal oldum bol su içmek gerekiyor sıvı kaybından dolayı ama buna benzer farklı bir öneriniz var mı dikkat et dediğiniz? Bir de doğuma yakın olabiliyormuş diye okudum böyle olan var mı
Cugulibinnazzz senaaaaaaaaaa evet canim doğuma yakın normal, geçmiş olsun muz ye bol bol şifa olsun❤️
Havin49_ senaaaaaaaaaa belki inanmıycaksınız hamilelikte ilk zamanda kadınlar kabız olur ben ishal oluyorum ve haftam büyüyünce de yine aynı ishal oluyorum sebebini hiç araştırmadım ama. Hormonlardan diye düşünüyorum
Blackkk Cugulibinnazzz bende bugün çatı muayenesi oldum doktorum uyardığını söyledi alttan eve geldikten sonra haftalardır büyük tuvalete çıkmayan ben 2 kere çıktım ve aşırı rahatladım acaba kaç güne doğururum doktor hemen doğmaz perşembe günü tekrar bakalım dedi
Cugulibinnazzz Blackkk canım ishal de bir belirti tabiki ama bende hemen hemen 1 aydır öyleyim ne gelen var ne giden 🫣39+3 bizde
yasarceyda12 Havin49_ bende öyleydim tabi geçti ama enfeksiyon mu var siye felan araştırdık birşeyde yok doktorum bu dönemlerde bağırsak sıkıştığı için olabiliyor demişti
ayseekprr senaaaaaaaaaa günaydın genelde kabızlık daha çok oluyor beden kendini kabızlığın verdiği ıkınma ile normal Doğuma hazırlamaya başlıyor. Farkında olmadan mikrop kapmış olabilirsiniz ya da stresten olabilir. Bol bol kefir tüketmenizi yanında muz yemenizi öneririm ve ılık su😇
senaaaaaaaaaa ayseekprr her kadında farklı etki yapıyor sanırım. Ama bende neyden oldu bilmiyorum ya kötü yaptı baya :( sabah serum falan takıldı yeni kendime geldim. Çok sağolun dediklerinizi uygulayacağım 🙏🏻
Yldzyldzyldz senaaaaaaaaaa dışkı testi yaptılar mı ve serumdan sonra iyi oldunuz mu a acaba benimde yarın kontrolüm var doktoruma söylüceğim şikayetimi
senaaaaaaaaaa Yldzyldzyldz test yapamadılar çünkü örnek veremedim zaten serum sonrası da kesildi. ishal yok şu an ama karın ağrısı devam ediyor ilaçları kullanıyorum. İlaçları kullandıkça belirti azalır dediler. Bu ara ishal çok yaygınmış Size de çok geçmiş olsun