GirlandBoy_Mom Gulsen4224 rezeneyi de duydum ama yulaf ezmesini ilk defa duydum canım teşekkürler denicem 🥰
Aliaras2022 GirlandBoy_Mom özellikle ayva inanılmaz süt yapıyor benim eylülde doğumum ayva reçeli vekompostomu hazırladım ilk gebeliğimde keşfettim
Irmak-annesiii18 GirlandBoy_Mom ben kullanmıştım 6 yıl önce ebebekten promalt içeceği mavi olandan almıştık kızım 35+4 te doğduğu gibi küveze almıştılar 1 hafta kalmıştı ememediği için sütüm çoğalsın diye denemek istedim günde 1 tane içiyordum sağıpta hastaneye götürüyorduk. süt yaptığını günden güne çoğaldığının faydası olduğunu düşünüyorum 1 ay kadar içmiştim. rezene çayı da yapıp içiyordum şimdi yine hamileyim gerek olursa tekrardan promalt alıp içeceğim
mucizemgelsin61 Roka Dereotu Bol su Dinlenip uyumak Helva Kuru dut incir ve hurma ( maydonoz süt yapmaz çok tüketildiğinde azaltır bile ) Bol bol et Bulgur pilavı
Melikeakkc GirlandBoy_Mom baklagiller, et köfte, yeşil sebzeli yemekler, bol su, moral, uyku, dinlenmek , destekçi
Deleted33000 GirlandBoy_Mom şerbetli tatlı Yarmalı yoğurt çorbası bende çok süt yaptı ve tabi günde 3 litreden fazla su içmek gerekiyor