benimadimannee 1oglanannesi bat 19 , dün testim negatifti . Göğüslerimde acayip doluluk var dokununca da sızlıyor , gün içinde de uykulu oluyorum biraz . Bakalım allahım nasip ederse , inşallah mucizeler yaşarız ❤️
Ftmn123- 1oglanannesi valla şuanda bir şey hissetmiyorum ama ovülasyon günümden 2 gün sonra göğüsleri elleyince acıma oldu dahada yok o acılar hakkımda hayırlısı bu Cumartesi günü test yapacağım da.
Nur8893 1oglanannesi Benimde bat 20 göğüs ağrısı var hafif ama anlık gelip gidiyor Hepimiz Güzel sonuçlar alalım inşallah 🥹❤️
olivia77 1oglanannesi ya kızlar ben reglim bittikten 9 gün sonra ovülasyona başladım testlerimde de tam pik diyebileceğim bi çizgi göremedim ama öncesini de şuana kada olan zamanı da hep değerlendirdik. Bat 19 yani 1 hafta var tam reglime ama bikaç belirti birden yaşıyorum. Tuttu mu tutmadımu bilmiyorum ama mesela son ¾ gündür gece bile tuvalete sıkışıyorum sürekli ordayım. Göğüslerimin yanları acıyor bi dolgunluk da var. Karnım aşırı şiş ve gazım var sürekli yani regl döneminde nefesini bile çekemezsinya içine öyle bi şişkinlik olur aynı öyle. Yüzüme ateş basıyo sürekli bişeyler yiyorum bazen de canım istemiyo hiçbişey. Testim yoktu internetten aldım şimdi 2 gün sonra gelir o zaman da bata 5 gün kalmış olur. Ama yine de yapmaktan çok korkuyorum
1oglanannesi benimadimannee belki daha erken yapmisdindin reglin gecince bi dafa test yap insaAllah vardir 🥰
1oglanannesi olivia77 ayyy belirtilerin var bendede hepsi vardi ama iki gundur filan yok hayirlisi olsun test yaıinca benide etiketle
yusracim 1oglanannesi benim bat 19 bugün test yaptım çok silik çizgi çıktı yarın sabah tekrar yapıcam
yusracim Göğüs ağrısı ve damarlar belirgin rahimimde ağrı sızı çekilme hissi var bel ağrısı var bazen bacağıma vuruyor rahimde ki ağrı baş dönmesi de var
olivia77 1oglanannesi etiketlerim tabi yeter ki tutmuş olsun sen regl mi oldun belirtilerim geçti demişsin
1oglanannesi olivia77 yok bat 20 beklemedeyim henuz ama belortilerim vardi iki gun filandir normalim yani 😅bi tek uyumak istiyorum surekli
Aslanaslan Bat 21 tahmini yumurta gününden beridir göğüste dolgunluk var hassasiyet henüz yok bugünde kaşık ağrısı oluyor on dk falan tutuyor birakiyo batma tarzında bel ağrısı da oluyo ara sıra